Gå til indhold
​Nyt hovedkvarter kommer kunderne til gode

Pressemeddelelse -

​Nyt hovedkvarter kommer kunderne til gode

Schneider Electric Danmark har samlet en stor del af sine aktiviteter i et nyt, energirigtigt hovedkvarter i Ballerup. Her er alle storkøbenhavnske aktiviteter nu samlet, hvilket øger samarbejdet og de interne synergier til glæde for kunder, samarbejdspartnere og de overordnede forretningsresultater.

Det er et stort projekt, når 15.000 kvm skal gennemrenoveres med markedets mest intelligente løsninger, men det er også et stort projekt, når mere end 500 medarbejdere skal flytte ind på samme tid. Ikke desto mindre er det netop, hvad energispecialisten Schneider Electric har gennemgået. Mandag den 23. februar slog virksomheden dørene op til sit nyrenoverede hovedsæde i Ballerup. Her bliver aktiviteter fra fire københavnske lokationer nu samlet under et tag. Det skal øge det interne samarbejde og sikre større kundetilfredshed. Schneider Electric Danmarks administrerede direktør Thomas Träger glæder sig til at se resultatet af flytningen.

- Vi har markedets bredeste tilbud inden for integration af hardware og intelligente software-løsninger, og nu samler vi vores salgsstyrke, software-eksperter og to af vores globale udviklingscentre i København. Det kommer uden tvivl til at give nye, gode synergier, der i sidste ende kommer vores kunder til gode i form af mere effektive og integrerede løsninger, hvor de får det bedste ud af vores brede kompetencer. Det er ingen hemmelighed, at jeg forventer, at det vil få positiv effekt på vores overordnede resultater, forklarer den danske direktør.

Grøn renovering
Schneider Electric Danmark har gennemrenoveret bygningen på Lautrupvang i Ballerup, der blev bygget til ingeniør-virksomheden Christian Rovsing A/S i 1980’erne. Nu er bygningen blevet et vartegn over, hvor energieffektivt, det er muligt at modernisere eksisterende bygninger fra en knap så grøn periode. Bygningen står nu som et hvidt vartegn over nye, grønne tider.

- I dag er energieffektivitet på dagsordenen i de fleste virksomheder, hvor energibesparelserne er med til at reducere omkostningerne og øge konkurrenceevnen. Her spiller intelligente systemer en stadig større rolle, og det er her, vi differentierer os med vores stærke software-løsninger, der kan lægges oven på de tekniske installationer for optimal kontrol og et godt overblik. Nu samler vi vores stærke kompetencer under et tag, hvilket styrker os som organisation. Det kommer vores kunder til gode, siger Thomas Träger.

Godt 520 medarbejdere har deres daglige gang i det nye hovedkvarter, der er spækket med intelligente løsninger, som sikrer optimalt indeklima og lavt energiforbrug.

Levende showroom
Intelligent bygningsstyring, avanceret energiovervågning og solceller på taget. De nyrenoverede kvadratmeter står som et levende showroom for energirigtige løsninger, og det har været vigtigt for Schneider Electric at tage sin egen medicin og installere de løsninger, som energispecialisten selv leverer i hele Danmark.

- Det handler først og fremmest om at sikre vores medarbejdere en effektiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Derefter handler det om energieffektivitet, så vi får mest muligt ud af vores bygning. Her spiller vores intelligente løsninger en kernerolle, og vi viser, hvordan energioptimering med omtanke kan gennemføres. Det er vores interne eksperter, der har været med på råd, og vi har kun installeret de løsninger, som giver forretningsmæssigt mening. Vi tager kort sagt vores egen medicin, og vi glæder os til at vise samarbejdspartnere rundt i vores levende showroom, forklarer Jens Ellevang, intern projektleder på byggeriet.

Schneider Electric tager sin ISO50001-certificering med i det nye hovedkvarter, hvor den skal re-certificeres til december.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2014 opnåede de mere end 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale