Gå til indhold
Nyt, dobbelt USB-udtag til LK FUGA og LK OPUS 66

Pressemeddelelse -

Nyt, dobbelt USB-udtag til LK FUGA og LK OPUS 66

Stadig flere danskere siger farvel til den besværlige USB-strømforsyning, når smartphones og tablets skal lades op. I stedet sætter de USB-ladekablet direkte i et udtag i væggen, ved siden af boligens almindelige stikkontakter og afbrydere.

Nu introducerer Schneider Electric endnu en elegant løsning i serien af USB-udtag til LK FUGA og LK OPUS 66: Et dobbelt USB-udtag i en 1-moduls indsats.

- "Vi ser et behov i markedet for have mere end en enhed til opladning samtidig. Derfor har vi udviklet denne nye indsats med to USB-udtag", siger produktchef Mark Bitsch fra Schneider Electric Danmark, som er ansvarlig for LK-sortimentet.

Han tilføjer, at den nye, dobbelte USB-indsats gør det endnu nemmere for slutlunderne at opgradere hjemmets installation, fordi en indsats på kun et enkelt modul er nem at "finde plads til" i en eksisterende installation. For eksempel ved at udskifte en af stikkontakterne i en 2-moduls ramme.

Hurtig opladning

Schneider Electrics nye, dobbelte USB-udtag lader med 5V og har en samlet ladekapacitet på 2100 mA. Hvis kun det ene af de to udtag er i brug, sørger opladeren automatisk for at lade med den fulde kapacitet. Det sikrer hurtig opladning, også af de større enheder, som typisk kræver mere ladekapacitet.

Design

I LK FUGA-design fås det dobbelte USB-udtag som komplet indsats i hvid, og i lysegrå, koksgrå og hvid ved bestilling af "nøgen" indsats og afdækning i den ønskede farve. I LK OPUS 66-design fås udtaget i hvid, lysegrå og koksgrå - alle leveret som komplet indsats med afdækning.


Se produkterne her: 

USB-udtag til LK FUGA® 

USB-udtag til LK OPUS 66® 

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale