Få vores nyheder på mail

Nyt, dobbelt USB-udtag til LK FUGA og LK OPUS 66

Pressemeddelelse   •   Dec 14, 2017 14:00 CET

Stadig flere danskere siger farvel til den besværlige USB-strømforsyning, når smartphones og tablets skal lades op. I stedet sætter de USB-ladekablet direkte i et udtag i væggen, ved siden af boligens almindelige stikkontakter og afbrydere.

Nu introducerer Schneider Electric endnu en elegant løsning i serien af USB-udtag til LK FUGA og LK OPUS 66: Et dobbelt USB-udtag i en 1-moduls indsats.

- "Vi ser et behov i markedet for have mere end en enhed til opladning samtidig. Derfor har vi udviklet denne nye indsats med to USB-udtag", siger produktchef Mark Bitsch fra Schneider Electric Danmark, som er ansvarlig for LK-sortimentet.

Han tilføjer, at den nye, dobbelte USB-indsats gør det endnu nemmere for slutlunderne at opgradere hjemmets installation, fordi en indsats på kun et enkelt modul er nem at "finde plads til" i en eksisterende installation. For eksempel ved at udskifte en af stikkontakterne i en 2-moduls ramme.

Hurtig opladning

Schneider Electrics nye, dobbelte USB-udtag lader med 5V og har en samlet ladekapacitet på 2100 mA. Hvis kun det ene af de to udtag er i brug, sørger opladeren automatisk for at lade med den fulde kapacitet. Det sikrer hurtig opladning, også af de større enheder, som typisk kræver mere ladekapacitet.

Design

I LK FUGA-design fås det dobbelte USB-udtag som komplet indsats i hvid, og i lysegrå, koksgrå og hvid ved bestilling af "nøgen" indsats og afdækning i den ønskede farve. I LK OPUS 66-design fås udtaget i hvid, lysegrå og koksgrå - alle leveret som komplet indsats med afdækning.


Se produkterne her: 

USB-udtag til LK FUGA® 

USB-udtag til LK OPUS 66® 

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.