Gå til indhold
Nyt display giver bedre overblik på fronten af el-tavlen

Pressemeddelelse -

Nyt display giver bedre overblik på fronten af el-tavlen

Nyt FDM 128-display fra Schneider Electric viser og samler data fra op til otte maksimalafbrydere. Det giver et centralt og nemt overblik i forhold til intelligent overvågning af bryderne, der sikrer hurtig fejldetektering og større energieffektivitet.

Nu bliver det endnu nemmere at holde øje med, hvad der sker i el-tavlen uden at åbne tavlefronten. Schneider Electric introducerer FDM 128, der er et nyt display til visning af relevante måledata, hændelser og fejlstatus fra maksimalafbryderne i tavlen.

FDM 128 er en opgradering af FDM 121-displayet, som viser data fra en enkelt maksimalafbryder. Det nye display kan holde styr på data fra helt op til otte maksimalafbrydere med et påmonteret Micrologic-strømrelæ samt det tilhørende kommunikationsmodul, der gør det muligt at kommunikere fejlmeldinger og statusbeskeder direkte op i en overliggende overvågningssoftware.

Det nye display giver driftsansvarlige et lynhurtigt overblik, og ikke mindst mulighed for en hurtig og effektiv indsats i tilfælde af fejl i installationen.

FDM 128 opsamler og viser en række relevante informationer om blandt andet strøm, spænding, effekt, energiforbrug, status og hændelser. Displayet har en baggrundsoplyst, anti-reflekterende skærm, som er nem at aflæse fra skarpe vinkler og under dårlige lysforhold.


Montering sker på tavlefronten med et enkelt Ø22-hul eller i selve fronten ved udskæring. FDM 128 kan leveres i IP54- eller IP65-klassificeret udgave.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale