Få vores nyheder på mail

Nye timere sparer energi i maskiner og bygninger

Pressemeddelelse   •   Nov 26, 2015 14:11 CET

Schneider Electric lancerer nu de nye Zelio RE22-timere, der er udviklet i tæt samarbejde med brugere, øger energieffektiviteten i både bygninger, maskiner og andre industri-applikationer.

Med den nye serie af Zelio RE22-timere lancerer Schneider Electric nu en innovativ løsning, der sparer energi i en lang række af installationer og applikationer som lysstyring og maskinautomation. De nye timere er udviklet i tæt samarbejde med brugerne, hvilket sikrer en optimal brugeroplevelse.

En forbedret brugeroplevelse
Zelio RE22-serien kommer med to store forbedringer, der forenkler brug og vedligeholdelse. Med den indbyggede testknap til afprøvning af udgangen, hvilke letter idriftsætning, fejlfinding og sparer værdifuld tid. Derudover gør baggrundsbelyste LED-skruer nu timerne nemme at indstille i selv vanskelige forhold og omgivelser med støv og mørke.

Certifikater til hele verden
De nye timerne fra Schneider Electric kommer med en lang række internationale certifikater som: UL, CSA, GL, RCM, EAC, CCC, CE, RoHS, China ROHS.

Udviklingen af Zelio RE22 bygger på mange år erfaring og beholder mange af de gennemprøvede, brugervenlige features med fra de tidligere serier. Det gælder eksempelvis QR-koder på siden af timeren, der giver øjeblikkelig adgang til produktdata og manualer direkte på din smartphone.

For mere information:
http://www.schneider-electric.com/products/ww/en/2800-interface-measurement-control-relays/2810-automation-relays/529-zelio-time/

Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og drift på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende  inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. Hos Schneider Electric arbejder vi konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger.