Gå til indhold
Schneider Electric introducerer en ny serie af gruppetavler: Resi9 CX
Schneider Electric introducerer en ny serie af gruppetavler: Resi9 CX

Pressemeddelelse -

Nye tavler til boliger sparer monteringstid

Et gennemtænkt design kan gøre en verden til forskel for travle elektrikere, som vil arbejde mere effektivt når de monterer tavler.

Derfor introducerer Schneider Electric en ny serie gruppetavler i et moderne design, som sætter en ny standard for montagevenlighed: Resi9 CX.

Resi9 er Schneider Electrics omfattende sortiment serie af højkvalitets el-materiel til boliginstallationer, og den nye tavleserie CX byder på et gennemtænkt design med flere smarte detaljer, som letter elektrikerens arbejde.

"Først og fremmest kan den dobbeltisolerede bagplade adskilles fra resten af tavlen, så elektrikeren nemt kan skrue pladen fast på væggen og føre kablerne igennem. Herefter er det nemt og hurtigt at fastgøre tavlen til bagpladen," forklarer Thomas Kvist, som er ansvarlig for tavlemateriel hos Schneider Electric Danmark.

Men Resi9 CX byder på flere smarte detaljer, som alle er med til at lette arbejdet:

Aftagelige DIN-skinner

Aftagelige DIN-skinner gør det muligt for elektrikeren at samle og montere hver række komponenter på forhånd, fx på arbejdsbordet. Desuden har Resi9 CX mere plads bag DIN-skinnen og en nydesignet jordklemme med fjeder.

"Vi har udviklet Resi9 CX med et skarpt øje på at gøre elektrikernes arbejde lettere. Arbejdet med at samle og montere tavler kan være ret tidskrævende, men med et installationsvenligt design kan elektrikerne frigøre kostbar arbejdstid og blive endnu mere effektive," siger Thomas Kvist.

Elegant design

Også på de ydre linjer skinner det tydeligt igennem, at Resi9 CX er en nydesignet tavle. Den hvide indkapsling skiller sig både ud med elegant afrundede hjørner og valget mellem frontlåg i hvid eller transparent plastic.

Resi9 CX fås i fire størrelser fra en til fire rækker.

"Der er en Resi9 CX tavle til langt de fleste boligstørrelser. Og hvis der er behov for større installationer, kan flere Resi9 CX-tavler bygges sammen med samlebeslag," siger Thomas Kvist.

Se Resi9 CX her

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric

Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On.

Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet.

Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende process- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services.

Vi er det mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, Inkluderende og Styrkende.

www.se.com/dk/da/

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00