Gå til indhold
Acti 9 - Nye tavlekomponenter til mindre og mellemstore bygninger
Acti 9 - Nye tavlekomponenter til mindre og mellemstore bygninger

Pressemeddelelse -

Nye tavlekomponenter til mindre og mellemstore bygninger

Schneider Electric udvider Acti 9-sortimentet med ny serie. Acti 9 iC40 sparer plads, øger effektiviteten og giver nye muligheder for konnektivitet

Der er fordele på alle fronter i den nye serie tavlekomponenter, Schneider Electric lancerer nu som en udvidelse af det omfattende sortiment i Acti 9-familien.

Serien hedder Acti 9 iC40 og erstatter de tidligere serier iDPN og Clario. Acti 9 iC40 er udviklet til etage- og distributionstavler i mindre og mellemstore bygninger, og serien lægger sig dermed lige mellem Acti 9 iC60 til store bygninger og Resi 9 til boliger.

Det nye iC40-sortiment består af kompakte automatsikringer, fejlstrømsafbrydere, kombirelæer, VIGI-moduler, kontaktorer, hjælpe- og signalkontakter, kiprelæer, sløjfeskinner, PowerTags, gateway og Facility Expert Small Business cloud-software med dedikerede apps til tablet og smartphone.

Effektivitet, synlighed og konnektivitet
Bag udviklingen af Acti 9 iC40 ligger et skarpt fokus på især tre områder: Effektivitet, synlighed og konnektivitet. Det forklarer Thomas Kvist, produktchef for Acti 9 hos Schneider Electric Danmark:

"Målet med iC40 er at øge effektiviteten for alle, der har med el-tavler at gøre i deres daglige arbejde. For eksempel tavlebyggere, el-installatører, elektrikere og bygningers teknikansvarlige. Uanset om opgaven er at bygge en ny tavle, udskifte komponenter i en eksisterende eller tilse en tavle på grund af en fejl, bliver arbejdet lettere og mere effektivt med iC40."

iC40-enhederne skiller sig blandt andet ud ved at være mere kompakte end sine forgængere: 18 mm i bredden i stedet for de traditionelle 36 mm giver markante pladsbesparelser i tavlen. Og nye, gennemtænkte sløjfeskinner til iC40 gør det nemt at montere og forbinde komponenterne.

Forbundet og intelligent
Også konnektivitet er en helt afgørende egenskab, forklarer Thomas Kvist:

"Morgendagens el-tavler er intelligente. De er forbundet til internettet og software, som giver nye muligheder for overvågning af vigtige parametre på computer, tablet og smartphone. Derfor omfatter den nye serie tavlekomponenter også en ny version af Schneider Electrics unikke PowerTag-enhed, som er udviklet specielt til iC40."

PowerTag er verdens mindste, trådløse energisensor. Med PowerTag og en gateway kan el-tavler med Acti 9 iC40-komponenter i én, hurtig arbejdsgang gøres intelligente og forbindes til Schneider Electrics cloud-baserede softwareplatform Facility Expert Small Business.

Overblik og indsigt
"Facility Expert Small Business giver bygningers teknikansvarlige overblik over status og indsigt i energiforbrug, så de med det samme bliver gjort opmærksomme på eventuelle alarmer og fejl, der kræver handling," siger Thomas Kvist.

Foruden automatiske alarmer via Facility Expert Small Business får teknikansvarlige også fordel af de unikke, patenterede egenskaber VisiTrip og VisiSafe, som iC40 deler med hele det øvrige Acti 9-sortiment fra Schneider Electric.

VisiTrip gør det nemt at identificere en udkoblet enhed, mens VisiSafe giver øget sikkerhed og tydeligt viser, når en enhed er defekt og skal udskiftes.

Related links

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:

Schneider Electric er ledende specialist for den digitale udvikling af energihåndtering og automation i hjem, byggeri, datacentre, infrastruktur og industri. Fordelt på over 100 lande er Schneider Electric førende inden for energihåndtering - mellemspænding, lavspænding, pålidelig spændingsforsyning og automationssystemer. Vi tilbyder integrerede løsninger, som effektivt kombinerer energi, automation og software. I vores globale økosystem samarbejder vi på vores åbne platform med et stort netværk af partnere, systemintegratorer og udviklere for at levere realtidskontrol og optimale løsninger. Vi tror på, at fantastiske medarbejdere og partnere gør Schneider Electric til en fantastisk virksomhed. Vores forpligtelse til innovation, mangfoldighed og bæredygtighed sikrer, at Life Is On til alle, overalt, altid. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale