Få vores nyheder på mail

Nye sensorer sikrer hurtig kvalitetskontrol

Pressemeddelelse   •   Mar 14, 2013 10:41 CET

Det nyeste medlem af sensor-serien OsiSense fra Telemecanique giver nye muligheder til hurtig, nem og sikker kvalitetssikring.

Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric, introducerer nu OsiSense™ XUW, der er en af markedets mest kompakte vision-sensorer og kommer i flere varianter. De nye sensorer er oplagte til applikationer til kvalitetskontrol og sikrer høj ydeevne, nem omsætning og intuitive indstillinger til applikationerne. OsiSense XUW gennemfører kvalitetskontrol i hurtige processer med fremragende ydeevne og fleksibel tilpasning af diverse indstillinger.

Let at installere og integrere
Sensorerne er usædvanlige kompakte og garant for en nem installation på det specifikke punkt, hvor produkter skal kontrolleres. Det forskellige montagetilbehør monteres, orienteres og tilpasses direkte på sensorens placering. Belysningen er endvidere fuldt justerbar, så uønskede reflekser minimeres og giver en optimal, visuel kontrol til applikationen.

Nem at konfigurere, administrere og justere
Konfigurationen af de nye sensorer er hurtig og nem med den tilhørende programerings-software XUW Config, som tilbyder fem forskellige funktioner (Contour, Partner matching, Grey scale, Brightness, Contrast) og kan udføre op til 32 forskellige kontroller på hvert enkelt produkt.

Under drift fungerer sensorerne uden PC, og data-historikken gemmes automatisk i sensorens hukommelse såvel som, at den også nemt kan hentes via Ethernet/IP.


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energi og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2011 opnåede de over 130.000 medarbejdere en omsætning på 22,4 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.

Vedhæftede filer

Word-dokument