Få vores nyheder på mail

Nye sensorer løfter aftastning af etiketter

Pressemeddelelse   •   Maj 01, 2013 15:17 CEST

Telemecanique Sensors fra Schneider Electric introducerer to nye gaffel-sensorer til nem og driftssikker aftastning af etiketter. Med OsiSense™ XUVU og XUVE får man nu sensorer til aftastning af transparente såvel som standard-etiketter.

OsiSense XUVU:
OsiSense XUVU er særligt udviklet til aftastning af transparente etiketter, og den nye generation af ultralydsgafler kommer nu med forbedret ydeevne. Det kommer til udtryk ved, at responstiden er forbedret med 30 %, så den nu er 300μs, mens switchefrekvensen bliver tre gange højere til 1500 Hz og den maksimale læsehastighed af den enkelte etiket er forbedret med 50 % til 180m/min.

OsiSense™XUVE
OsiSense™XUVE er en kompakt gaffelfotocelle til aftastning af standard-etiketter, der udmærker sig ved nem installation og hurtig integration i maskinen. Det skyldes, at den kommer med automatisk teach-funktion, hvor dynamisk teach er muligt under drift. Teach-funktionen kan også udføres via et eksternt signal. Det er også nemt at ændre NO- eller NC-funktionen. Med en 3mm åbning har OsiSense XUVE en nøjagtighed på 50um α 150m/min, og en switche-frekvensen på op til 10000Hz.


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Vedhæftede filer

Word-dokument