Gå til indhold
Nye protokoller giver flere muligheder for energimåling

Pressemeddelelse -

Nye protokoller giver flere muligheder for energimåling

Schneider Electric udvider mulighederne for kommunikation i serien af iEM-energimålere, der er godkendt til afregning. Serien iEM3000 opfylder alle tekniske behov og er certificeret til måling af både aktiv og reaktiv energi. Nu kan måleren kommunikere via M-Bus, ModBus og LON.

Schneider Electric introducerer nu nye protokoller til iEM3000 – den omfattende serie af energimålere. Seriens ti forskellige målere kan nu kommunikere via M-Bus, ModBus og LON. Det sikrer stor fleksibilitet, der gør det nemmere for tavlebyggere, maskinbyggere, og slutkunder at implementere avanceret og pålidelig måling af energiforbruget i elektriske installationer.

iEM-målerne fra Schneider Electric dækker til sammen alt fra enkle energimålinger til mere avanceret brug med understøttelse af multitarif. Målerne er oplagte til industrivirksomheder, som vil have et nemt vil have et detaljeret overblik over sit energiforbrug.

Godkendt af SKAT
Seks af de ti nye målere er MID-certificeret. Det betyder, at de er godkendt af forsyningsselskaber og SKAT til forbrugsafregning, hvilket gør seriens målere ideelle til brug i eksempelvis datacentre, indkøbscentre og erhvervsejendomme, hvor helt nøjagtig, individuel måling og fakturering til hver enkelt bruger er et krav.

To af de nye iEM3000-målere måler endvidere i fire kvadranter og kan derfor også bruges til måling af både aktiv og reaktiv energi.

Alle målerne i iEM3000-serien fra Schneider Electric kan monteres på DIN-skinne, men kan også bruges til direkte måling på op til 63A eller måling direkte på strømtrafoen. Det er derfor oplagt, at tavlebygger og andre fagfolk lader iEM3000-målerne indgå som en del af samlede løsninger til energiovervågning, som gør det nemmere at optimere energiforbruget i industrivirksomheder.

Fakta: iEM3000 – Energimålere fra Schneider Electric

-  Adskillelse af strøm (nederst) og kommunikationsforbindelser (øverst) reducerer risikoen for forkert ledningsføring
-  Præcis måling (MID-certificeret)
-  Dataintegritet, da pilleforsikring forbyder adgang til alle måleforbindelser IP40 på forsiden, IP20 inden i kabinettet
-  Med kun 10 referencer dækker serien de fleste installationskrav, som fx M-Bus, Modbus og 4 kvadrant måling.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale