Gå til indhold
​Nye pc'er er skræddersyet til industriel automation

Pressemeddelelse -

​Nye pc'er er skræddersyet til industriel automation

Schneider Electric lancerer nu to nye serier af kraftfulde industri-pc’er, der er udviklet specifikt til at leverer højydeevne i krævende miljøer.

Flyt industri-pc'en ind i serverrummet og få alle fordelene ved en kraftig pc eller server - uden at optage plads ude i installationen. Det er en af mulighederne med det nye sortiment af computere, som Schneider Electric introducerer til den danske industri.

Nyhederne er to serier robuste, højtydende pc'er, som er udviklet specielt til at håndtere automationsprocesser i krævende miljøer: Magelis RACK PC og Magelis S-BOX PC.

Som navnet antyder, er Magelis RACK PC en serie kraftfulde computere beregnet til montering i 19-tommer rack, og som fylder to eller fire højdeenheder i rack'et. Magelis S-BOX PC er derimod en serie mere kompakte computere, helt uden bevægelige dele, til montering lokalt i anlægget.

Testet og valideret
Både RACK og S-BOX pc'erne fås i flere forskellige varianter og konfigurationer. Fælles for dem alle er, at de er testet, valideret og understøttet af Schneider Electrics PlantStruxure-software som Vijeo Designer, Vijeo XD, Vijeo Citect og PES Engineering.

Computerne har alle nødvendige kommunikationsporte og muligheder for senere udvidelse, og der medfølger en Remote Monitoring-applikation, som gør det muligt at overvåge og fjernstyre pc'en.

Hot-swap diske
Magelis RACK PC fra Schneider Electric kommer i tre serier: Optimized, Universal og Performance. Alt afhængig af den valgte konfiguration er processoren Intel iCore G540 dual core, G850 dual core, i3-2120 dual core eller Xeon 1225 quad-core. RAM-kapaciteten er fra 2 og helt op til 32 Gb.

Pc'erne har to "hot swappable" frontbakker til diske og kan leveres med Windows 7 64-bit eller Windows Server 2008 præinstalleret.

Magelis S-BOX PC fås i to serier: Optimized med Intel ATOM N270 processor, 2 Gb RAM og lagring på CF-kort, samt Universal med Intel ATOM D2600 dual core processor og lagring på enten CFast-kort eller SSD-disk. Magelis S-BOX kan leveres med Windows Embedded Standard (WES) 2009, Windows 7 Premium 32-bit eller helt uden operativsystem.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale