Gå til indhold
​Nye multigateways integrerer intelligente systemer

Pressemeddelelse -

​Nye multigateways integrerer intelligente systemer

homeLYnk og spaceLYnk fra Schneider Electric bygger bro mellem KNX, IP, Modbus og BACnet og har indbygget webserver til visualisering. Det giver nye muligheder for enkle og transparente installationer mellem enkeltstående systemer og et overordnet BMS-system.

Mens bygninger får stadig mere intelligens i deres installationer, vokser udfordringen med at integrere informationerne fra enheder og systemer, som i nogle tilfælde kommunikerer via forskellige kommunikationsprotokoller. Men nu bliver det langt nemmere at integrere de mest udbredte kommunikationsprotokoller i installationen, takket være homeLYnk og spaceLYnk, to nye multigateways fra Schneider Electric.

Enkel integration
Med homeLYnk og spaceLYnk er det nemmere end nogensinde at integrere systemer og udveksle data mellem forskellige enheder i installationen for optimal styring og overvågning i en overliggende software-løsing. homeLYnk og spaceLYnk håndterer nemlig flere forskellige protokoller som KNX, IP, Modus og BACnet. 

Det betyder, at man nu nemt kan integrere lysstyring med KNX i et overliggende BMS-system, som taler BACnet. Det er samtidig muligt at opsamle data fra fx energimålere, som taler Modbus, og sende data videre til eksempelvis KNX eller BMS-systemet.

Indbygget webserver
Lige så vigtigt er det, at både homeLYnk og spaceLYnk har indbygget webserver. Den er forprogrammeret med en række funktioner til visualisering og styring, og bygningens brugere får webserveren kan desuden håndtere input fra IP-kameraer samt scripting, så installatøren kan programmere skræddersyede funktionsblokke til slutkunden.

homeLYnk er ideel til installationer i mindre og mellemstore bygninger og håndterer op til 100 forskellige signaler (tags). I større bygninger og installationer er spaceLYnk det rette valg, fordi enheden håndterer helt op til 500 tags.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale