Gå til indhold
Nye magnetiske encodere er kompakte og robuste

Pressemeddelelse -

Nye magnetiske encodere er kompakte og robuste

OsiSense XCC fra Telemecanique er udviklet til barske, industrielle miljøer og kommer med ekstrem lang levetid i et kompakt design.

Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric, lancerer nu en ny serie af magnetiske encodere, som er fem gange mindre end andre optiske encodere på markedet. Den nye serie OsiSense XCC er innovativ, robust, kompakt og dedikeret særligt til de barske, industrielle miljøer.

OsiSense XCC-serien inkluderer inkrementel, absolut singleturn og multiturn-encodere samt en række aksel-magneter.

OsiSense XCC er små og designet til at modstå stød, vibrationer, fugt og ekstreme temperaturer. Derudover har encoderen fra serien en levetid, der nærmest er uendelig, da sensoren ikke har mekanisk kontakt med aksen.

Fleksibilitet i montage
Magneten monteret på motorakslen er ikke i kontakt med sensoren, så det ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, og det giver en næsten uendelig levetid til applikationen.

Med tre forskellige typer af magneter XCCRMK, XCCRMM og XCCRMF er der stor fleksibilitet i installationsfasens, så encoderne nemt kan tilpasses den enkelte applikation.

Fakta:
XCCE: Inkrementel: 32, 64, 128, 256, 1024 puls
XCCF: Absolut single turn, analog udgang, PWM, SSI, eller CanOpen
XCCG: Absoluut multiturn, analog udgang, SSI, eller CanOpen 

Temperatur, IP og levetid
-20°C til +85°C,  -40°C på anmodning
IP67 (option IP69K) 
Uendelig levetid (sensoren har ingen mekanisk kontakt med akslen)

For mere information: http://www.tesensors.com/


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale