Gå til indhold
​Nye kontrolrelæer giver optimal overvågning af elektrisk udstyr

Pressemeddelelse -

​Nye kontrolrelæer giver optimal overvågning af elektrisk udstyr

Schneider Electric lancerer nu to nye serier af kontrolrelæer i den kendte Zelio-serie. De kommer med nye, innovative features, som øger brugervenligheden og sikrer optimal overvågning af elektriske applikationer.

Med de nye kontrolrelæer ZelioTM RM22 (22.5 mm) og RM35 (35 mm) tilbyder Schneider Electric nu en række helt nye funktioner, som er designet til at opfylde behovene fra en bred række af industrier, hvor overvågning af elektrisk udstyr er vitalt som kraner, elevatorer, pumper eller lysinstallationer, hvor driftstabilitet er vigtigt.

Brugervenlig innovation
Kontrolrelæerne i begge serier anvender baggrundsbelyste LED-justeringskruer, hvilket gør det nemt for en bruger at justere og aflæse indstillingen, selv i støvede eller mørke områder. En anden brugervenlig funktion er den indbyggede testknap, der er designet til at gøre test og afprøvning så nemt som overhovedet muligt, hvilket sparer værdifuld tid for montøren.

Baseret på gennemprøvede løsninger
De nye kontrolrelæer anvender også alle de brugervenlige features fra de tidligere serier.
To eksempler er QR-koden på siden af kontrolrelæet, der giver direkte adgang til produktdata og manualer direkte fra din smartphone samt forbindelsesdiagrammet, som er trykt direkte på siden af relæerne.

Certifikater til hele verdenen
Zelio RM22 og RM35-serien kommer med en lang række internationale certifikater heriblandt: UL, CSA, GL, RCM, EAC, CCC, CE, RoHS, China ROHS

Enkelt design, robuste egenskaber:

- Måling af fasefølge, fasebrud, spænding, strøm og niveaumåling i væsker.

- Udvidet drift temperaturområde fra -20°C til +60°C (ved 50Hz)

- Immun overfor transienter op til 4kV (i overensstemmelse med IEC61000-4-5)

- Ægte RMS-måling der sikrer immunitet overfor EMC

- Mulighed for plombering af kontrolrelæet med et IP50-frontdæksel. 

Emner

Kategorier


Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og drift på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende  inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. Hos Schneider Electric arbejder vi konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale