Gå til indhold
Nye kompakte fotoelektriske sensorer til emballageapplikationer

Pressemeddelelse -

Nye kompakte fotoelektriske sensorer til emballageapplikationer

Telemecanique Sensors lancerer OsiSense XUM, der er en serie af kompakte fotoelektriske sensorer. Sensorerne er nemme at integrere i industrimaskiner og er oplagte til applikationer inden for emballagebranchen.

Stor ydeevne og minimal størrelse. Det er kodeordene for sensor-serien OsiSense XUM fra Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric. Den nye serie af fotoelektriske sensorer omfatter nogle af markedets mest kompakte og fleksible sensorer, hvilket gør dem oplagte til langt de fleste maskiner. Størrelsen og den høje ydeevne gør det nemt at integrere dem i maskiner og applikationer.

Monteringshullerne har en afstand på 25,4 mm i henhold til markedsstandarderne, og LED-pæren er synlig på lang afstand i en vinkel på 360°, hvilket gør det nemt at opstille og montere sensorerne i lyse eller skinnende omgivelser. Potentiometeret på toppen af sensorerne er enkel at bruge, hvilket gør det endnu hurtigere at justere afgrænsningsområdet. Derudover er udgangssignalet optimeret med en indbygget NO/NC-kontakt, der gør det nemt at vælge udgangssignal.

Klar til alle måleopgaver
OsiSenseTM XUM er tilpasset mange industrielle maskinløsninger, og serien kan løse alle former for krav til måleopgaver.

·  Thru-beam ved 15 meter

·  Polariseret refleks ved 5 meter

·  Transparent detektion ved 2 meter

·  Diffuse ved 1 meter

·  Back ground suppression ved 0,3 meter

Seriens fleksibilitet betyder, at målemetoderne kan konfigureres alt efter behov for kabellængde. Der er mulighed for 2 m kabel, M8-tilslutning og M12-fjerntilslutning med 300 mm kabellængde.

Robuste og præcise
Et PTB-hus gør sensorerne i OsiSense-serien robuste og i stand til at klare temperaturer fra - 25 °C til 55 °C, med IP67. Det gør dem særligt velegnede til emballering og transport-applikationer i eksempelvis farmaceutiske og samlebåndsprocesser. Sensorerne kan også beskyttes mod mekaniske stød med en bred variation af beslag, der sikrer den optimale opsætning. De hårdføre sensorer går dog ikke på kompromis med præcisionen, og membraner til Thru-beams tillader en præcis måling i tilfælde af, at det er små objekter, der skal måles. Serien kan endvidere kobles sammen med et bredt udvalg af reflektorer, der kommer i runde og firkantede former samt Ecolab, mikro-terninger, stifter eller folier

Høj ydeevne
Produkterne er designet til tæt montering, da de er designet specifikt til at modvirke forstyrrelser. I tilfælde af høj eksponering af lyskilder kan OsiSenseTM XUM eksempelvis modstå op til 10,000 lux fra glødelamper og op til 40,000 lux sollys. Thru-beam, refleks og back ground suppression funktioner har en rød udgangsstråle, som gør det lettere at opstille de tilhørende følere uafhængig af måleafstandene.

Den nye sensor-serie fra Telemecanique er udviklet til at køre med minimalt strømforbrug, hvilket gør dem oplagte til energieffektive maskiner og applikationer. 


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale