Få vores nyheder på mail

Nye kabeltromler til fagfolk og seriøse gør-det-selv'ere

Pressemeddelelse   •   Jun 22, 2018 07:00 CEST

Godt grej er vigtigt for både håndværkeren og den seriøse gør-det-selv'er, som altid er i gang med et projekt i boligen, fritidshuset, haven eller båden. Og nu giver Schneider Electric en hjælpende hånd til alle dem, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder el-udstyr.

Hjælpen kommer i form af en ny serie Thorsman kabeltromler, der skiller sig ud med et ekstra brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og den velkendte, høje Schneider-kvalitet.

Fire varianter

De nye kabeltromler fås i fire forskellige varianter:

  • Kompakt - i robust plasticramme med integreret håndtag, 15 meter 3G1.0 H05-VVF og fire udtag med jord
  • Klassisk - i metalramme, 25 eller 40 meter 2x1.0 H05-VVF uden jord og fire udtag
  • Havetromle - i metalramme, et enkelt udtag samt 37+3 meter 2x1.0 H05-VVF
  • Professionel - i metalramme, 25 eller 40 meter 3G1.5 H07-RNF og fire udtag med jord

Alle varianter er IP20- eller IP44-beskyttede. De er forsynet med en smart clips til at fastgøre stikproppen under transport og LED-lys på fronten til at indikere om strømmen er tilsluttet. 

Se mere om Thorsman kabeltromler her

Ergonomisk design

Et unikt design med fokus på ergonomi gør de nye Thorsman kabeltromler ekstra brugervenlige med et godt greb til oprulning af kablet - også for store hænder med handsker på.

Og på varianterne Klassisk, Havetromle og Professionel er bæregrebet placeret for optimal vægtfordeling, så kabeltromlen ikke svinger ind mod benet under transport.

Ekstra robust

Den ekstra robuste variant Professionel byder desuden på fikseret tromle, som ikke roterer under oprulning. Klaplåg med fjeder beskytter udtagene, og tromlen kan tåle slag, stød og andre fysiske påvirkninger iht. IK08-standarden

De nye Thorsman kabeltromler fra Schneider Electric kan købes i byggemarkeder og hos grossister nu.

Se mere om Thorsman kabeltromler her

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.