Få vores nyheder på mail

Nye kabelbakker til fiberoptiske kabler i datacentre

Pressemeddelelse   •   Sep 11, 2018 07:00 CEST

Schneider Electric klar med nyt sortiment af kabelbakker i stål, udviklet specielt til optiske fiberkabler

Kravene til verdens datacentre vokser konstant. Fleksibilitet, skalerbarhed og oppetid er altafgørende, og det kræver en gennemtænkt og fremtidssikret infrastruktur.

Derfor introducerer Schneider Electric en ny serie kabelbakker af meget høj kvalitet, som imødekommer datacentrenes behov for optimale føringsveje til optiske fiberkabler, både nu og i fremtiden.

Lang levetid og optimal beskyttelse

Kabelbakkerne er udført i stål for at sikre lang levetid og optimal beskyttelse og skærmning af fiberkablerne. Sortimentet byder også på et stort udvalg af tilbehør, der er gennemtænkt til mindste detalje.

"Hele sortimentet er udviklet specielt til fiberoptiske kabler i datacentre og supplerer vores eksisterende udvalg af føringsveje til datacentre i form af kabelbakker, stiger, gitterbakker og strømskinner", siger Henrik Pedersen, produktchef hos Schneider Electric Danmark.

Han tilføjer, at målet er at gøre det nemt for datacenterejere, rådgivere og installatører at bygge datacentre, hvor infrastrukturen understøtter lynhurtig skalering og tilpasninger i installationen.

"Et godt eksempel er, at meget af tilbehøret kan monteres helt uden brug af værktøj. Det sparer tid og gør det nemt at tilpasse installationen eller udvide med nye drop-offs på et senere tidspunkt", siger Henrik Pedersen.

Kabelbakkerne er ekstra robuste og designet, så de kan monteres med minimalt behov for ophængning - også over længere afstande.

Se produkterne her

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Vedhæftede filer

Word-dokument