Gå til indhold
​Nye energimålere med direkte måling op til 125A giver nøjagtig afregning

Pressemeddelelse -

​Nye energimålere med direkte måling op til 125A giver nøjagtig afregning

Schneider Electric udvider nu sin serie af avancerede energimålere, der opfylder alle tekniske behov og er certificeret til måling af både aktiv og reaktiv energi. Som noget helt nyt i iEM-serien kan de nye målere nu måle direkte på 125A.

Nu udvider Schneider Electric den populære iEM3000-serie af energimålere, der gør det nemmere for tavlebyggere, maskinbyggere, installatører og slutkunder at implementere avanceret og pålidelig måling af energiforbruget i elektriske installationer på op til 125A.

iEM3000-serien omfatter nu 23 forskellige målere, der tilsammen dækker alt fra enkle energimålinger til at kunne opfylde krav til mere avanceret brug, som for eksempel ved kommunikation med ModBus, Mbus, Bacnet og Lon samt understøttelse af multitarif.

Godkendt af SKAT
Hovedparten af de nye målere er MID-certificeret. Det betyder, at de er godkendt af forsyningsselskaber og SKAT til forbrugsafregning, hvilket gør seriens målere ideelle til brug i eksempelvis datacentre, indkøbscentre og erhvervsejendomme, hvor helt nøjagtig, individuel måling og fakturering til hver enkelt bruger er et krav.

Alle målerne i iEM3000-serien fra Schneider Electric kan monteres på DIN-skinne, men kan også bruges til direkte måling på op til 125A eller måling direkte på strømtrafoen. Det er derfor oplagt, at fagfolk lader iEM3000-målerne indgå som en del af samlede løsninger til energiovervågning- og styring.

Fakta: iEM3000 (125A)

  • Direkte måling op til 125A
  • Adskillelse af strøm (nederst) og kommunikationsforbindelser (øverst) reducerer risikoen for forkert ledningsføring
  • Præcis måling (MID-certificeret)
  • Dataintegritet, da pilleforsikring forbyder adgang til alle måleforbindelser
  • IP40 på forsiden, IP20 i selve kabinettet
  • Med kun 10 referencer dækker serien de fleste installationskrav, som fx Modbus og 4-kvadrant måling. 

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale