Få vores nyheder på mail

Bedre overblik i vandsektorens foretrukne SCADA-system

Pressemeddelelse   •   Apr 05, 2016 08:32 CEST

Schneider Electric lancerer nu IGSS V12 med nye funktioner og opdateret grafisk brugerflade, som gør det endnu nemmere at optimere driften i vandsektoren. Den tilhørende app har ligeledes fået nye funktioner.

Schneider Electric fortsætter udviklingen af det populære, grafiske SCADA-system IGSS, som er vandsektorens foretrukne værktøj til styring og overvågning. IGSS V12 er netop lanceret og her får de danske vandværker helt nye funktioner, som gør det endnu nemmere at sikre effektiv overvågning og styring af vandforsyning og renseanlæg. IGSS V12 kan selvfølgelig styres via iPhone og Android.

Bedre oveblik med push-alarmer
Med IGSS V12 er den tilhørende smartphone-app også blevet opdateret med nye funktioner, som giver endnu bedre overblik og hurtigere alarmer.

Det er nu muligt at sætte push-notifikationer, så den driftsansvarlige hurtigt og nemt får overblik og kan reagere på alarmer.

Derudover er det nu muligt at lave en mappe til de centrale installationer og værdier, som skal følges særligt nøje. Det giver et bedre overblik og mulighed for hurtig fejldetektering og nem indkøring.

Se alle specifikatoiner på IGSS V12 her: http://bit.ly/IGSSV12

Med de automatiske farvemakeringer er det nemt at få overblik over prioriterede alarmer, som nemt indstilles i IGSS eller via app’en, som kommer til både iOS og Android.

De driftsansvarlige kan selvfølgelig modtage og kvittere for aktive alarmer fra SCADA-systemet direkte på telefon, hvorfra de også kan ændre værdier og set-punkter samt ændre alarmforsinkelsen.

Hurtige beslutninger med enkle grafer 
Optimal drift kræver et godt overblik. Derfor er graferne i IGSS V12 udviklet yderligere, så de i endnu højere grad imødekommer vandsektorens krav om overblik og sammenligningsmuligheder.

Graf-funktioner i V12 kommer med følgende forbedringer:

 • Nye foruddefinerede, dynamiske og indlejrede grafer
 • Forbedret ydeevne
 • Flere værdi-akser
 • Nemt valg af periode
 • Prædefinerede perioder som "i dag", "i går", ...
 • Flere tidsakser giver bedre sammenligning

 • Alt sammen er med til at give de driftsansvarlige endnu bedre kort på hånden til at optimere driften og sikre effektiviteten.

  Med High Performance HMI er det blevet endnu lettere at skelne mellem normal og unormal adfærd, så fejldetekteringen kan gå endnu hurtigere end normalt. Det sker gennem bedre grafer, bar’er og pie-charts.

  Udvekslingen af data mellem IGSS og app'en IGSS V12 byder desuden på nye fordele for systemintegratorer med en række nye design-features, som optimerer den intuitive, grafiske brugerflade yderligere.


  Om Schneider Electric:
  Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.