Gå til indhold
​Ny UPS gør store datacentre  driftssikre og energieffektive

Pressemeddelelse -

​Ny UPS gør store datacentre driftssikre og energieffektive

Galaxy VX med Schneider Electrics unikke ECOnversion-teknologi flytter grænserne for energieffektiv drift, store besparelser og fleksibilitet til gradvis vækst. Den 3-fasede Galaxy VX UPS er skalerbar og udviklet til store colocation-datacentre og andre kritiske it-installationer.

Datacentre over hele verden bliver større og større. Det samme bliver kravene til de UPS-anlæg, der skal beskytte de kritiske installationer og applikationer i tilfælde af udfald i forsyningen. Derfor hæver Schneider Electric endnu en gang niveauet for UPS-anlæg til de helt store datacentre i hyperscale-klassen.

Galaxy VX er en ny serie 3-fasede UPS-anlæg, der kan leveres til belastninger på i 1.000, 1.250 og 1.500 KW. UPS-anlægget er udviklet specifikt til at eliminere en række af de udfordringer, som drifts- og økonomiansvarlige står overfor.

Det forklarer Henrik Grønning, partner account manager og ansvarlig for UPS-anlæg hos Schneider Electric Danmark:

"Galaxy VX løser med den unikke ECOnversion-teknologi nogle af de helt centrale udfordringer i forhold til store datacentre i colocation- og enterprise-segmenterne. Med Galaxy VX kan vi sikre en reduktion i driftsomkostningerne uden at gå kompromis med forsyningssikkerheden. Vi har arbejdet meget målrettet på at udvikle en effektiv UPS til store datacentre med fokus på risikostyring og effektiv drift.”

Kontante fordele med ECOnversion
Schneider Electric introducerede ECOnversion-teknologien med Galaxy VX' "lillebror," Galaxy VM. Teknologien er banebrydende, fordi den giver UPS-anlægget en effektivitet på helt op til 99%.

"Det er markedets absolut bedste forhold mellem energieffektivitet og pålidelighed, og noget som gør en kæmpe forskel for vores kunder og samarbejdspartnere," siger Henrik Grønning og fremhæver Sydbank som eksempel.

Den jyske bank har med Galaxy UPS-anlæg med ECOnversion til sit datacenter i hovedkvarteret givet en energibesparelse på mere end 300.000 kroner om året. Nu er ECOnversion også tilgængelig i UPS-anlæg til de allerstørste datacentre, som kan spare store summer med den energieffektive teknologi.

Skaleres i takt med behov
Galaxy VX kan nemt skaleres, så anlægget kan udvides løbende, når behovet opstår. Det giver konkrete besparelser i anlægs- og projektfasen.

"Kunden kan skalere anlæggets kapacitet op i takt med, at behovet opstår. Dermed er det slut med at investere unødigt mange penge her og nu til ekstra kapacitet, som man ikke har brug for endnu. Det er noget, der kan mærkes direkte på anlægsbudgettet," forklarer Henrik Grønning.

Galaxy VX kommer med lithium-ion batterier, som giver markant længere levetid og tilsvarende mindre behov for vedligeholdelse af UPS-installationen. Samtidig spares der plads - og dermed kostbare kvadratmeter, fordi lithium-ion batterier optager væsentlig mindre plads end traditionelle batterier.

På forkant med fremtiden
Også hvad angår konnektivitet og IoT er Galaxy VX på forkant med fremtiden. Internet of Things har i høj grad holdt sit indtog i datacentrene, hvor infrastrukturen er "always on" med dataopsamling, overvågning og optimering af strøm, køling m.m.

Galaxy VX er klar til at gå flere skridt videre med nyeste generation af Schneider Electrics anerkendte DCIM-software, StruxureWare. Seneste skud på stammen er StruxureOn - en innovativ cloud-service med et døgnovervåget driftscenter. Her overvåger og optimerer Schneider Electrics eksperter datacentret i realtid og kommunikerer direkte til driftsansvarliges smartphone.

Attraktiv TCO
Galaxy VX kan fås til belastninger på 1.000, 1.250 og 1.500 KW, og flere anlæg kan parallelforbindes til endnu større kapacitet. Foruden den innovative ECOnversion kan Galaxy VX operere på traditionel vis i enten dobbeltkonverterende drift eller Eco Mode.

"Med Galaxy VX skal datacenteransvarlige ikke længere gå på kompromis mellem effektivitet og pålidelighed. Kombinationen af meget store besparelser på driften med ECOnversion, lang levetid, minimal vedligeholdelse og høj skalerbarhed giver en attraktivt samlet omkostning, når vi taler total cost of ownership," siger Henrik Grønning.

Fakta: 
ECOnversion

  • En innovativ hybrid mellem dobbeltkonverterende drift og EcoMode
  • ECOnversion leverer op til 99 % effektivitet med samme pålidelighed som i dobbeltkonverterende drift
  • Optimalt forhold mellem pålidelighed og energieffektivitet
  • Ny, 4-level konvertering reducerer koblingsbelastning og øger pålideligheden

  • Stort potentiale for besparelser på el-forbruget:
    Sydbank sparer ca. 300.000 om året med ECOnversion

    Beregninger viser, at kunder med et 1.500 kW UPS-anlæg med ECOnversion kan spare strøm for op til 5,3 mill kWh i løbet af 10 år

Emner


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale