Gå til indhold
Ny serie af avancerede energimålere

Pressemeddelelse -

Ny serie af avancerede energimålere

Schneider Electric sætter nye standarder med PM5000 - en nye serie af MID-certificerede målere, der opfylder alle krav til moderne energimåling.

Behovet for pålidelig og detaljeret måling af energiforbruget vokser dag for dag. Samtidig vokser behovet for mere avancerede funktioner og mere kommunikation i de målere, vi bruger til at holde styr på forbrug og fakturering. Derfor introducerer Schneider Electric nu PM5000 - en ny serie energimålere med avancerede funktioner og meget høj nøjagtighed til en attraktiv pris.

PM5000-serien består mere præcist af 12 nye målere i tre produktfamilier: PM5100, PM5300 og PM5500. Tilsammen imødekommer de langt de fleste behov, professionelle brugere stiller til deres energimålere også i fremtiden. Det gælder eksempelvis multitarif-måling, indbygget ethernet-kommunikation, on-board hukommelse til logning af data og måling af harmoniske strømme. Flere af målerne har endda to indbyggede ethernet-porte til nem sammenkobling af flere enheder i netværk.

Nøjagtigheden er også i en klasse for sig og sætter nye standarder for målere i denne prisklasse: Klasse 0.5S for PM5100- og PM5300-målere og klasse 0.2S for PM5500-målerne.

Flere af Schneider Electric PM5000-målere er MID-certificerede og dermed godkendt til afregning med fx SKAT og forsyningsselskaber og til sub-fakturering af individuelle lejere/brugere af installationen. Alle PM5000-målere testet og certificeret på et uafhængigt laboratorium.

Se udvalget i serien her: http://bit.ly/1uqtW9h

Video om PM5000.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale