Gå til indhold
Ny salgsdirektør for industrielle løsninger i Schneider Electric Danmark

Pressemeddelelse -

Ny salgsdirektør for industrielle løsninger i Schneider Electric Danmark

Jan Kaihøj, 41, er pr. 1. september ansat som Vice President for industri-forretningen i Schneider Electric Danmark. Her får han det overordnede ansvar for at udvikle strategi og salg inden for løsninger til markedet for blandt andet maskinbyggere, industriproduktioner samt vand- og spildevand.

Jan Kaihøj bliver en del af den danske topledelse i Schneider Electric Danmark. 

Udnævnelsen er et led i Schneider Electrics ambitiøse strategi for at blive en af de største spillere på det danske marked inden for skræddersyede, fleksible og energirigtige løsninger til maskinbyggere (OEM), tavlebyggere og slutbrugere i industrien.

- Jeg nyder, at være en del af branchen for industrielle automationsløsninger, som spiller en afgørende rolle for Danmark, hvis vi skal holde arbejdspladser herhjemme. Derfor er det også en spændende udfordring at blive en del af Schneider Electric, der er en af verdens helt store spillere inden for industrielle løsninger. I Danmark er vi netop nu i gang med at udføre en ambitiøs markedsstrategi for vores intelligente industriløsninger, hvilket jeg glæder mig meget til at være en del af, siger Jan Kaihøj.

Han kommer med stor erfaring fra automationsbranchen og forlader en stilling som Field Business Leader i Rockwell Automation, hvor han har stor erfaring med ledelse som både salgschef og Country Manager i Danmark. Oprindeligt er Jan Kaihøj uddannet el-installatør og stærkstrømsteknikker.

I stillingen som salgsdirektør for industri-forretningen afløser Jan Kaihøj Sebastien Ory, der fortsætter med en international rolle internt i Schneider Electrics globale organisation. 

Til daglig bor Jan Kaihøj med sin familie i Silkeborg. 


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale