Gå til indhold
Ny pressostat gør kontrol endnu nemmere

Pressemeddelelse -

Ny pressostat gør kontrol endnu nemmere

Ny trykføler fra Telemecanique Sensors er udviklet specielt til at optimere montering, installation og vedligehold. OsiSense XMLR er kompakt og kombinerer fleksibilitet, høj ydeevne og intuitiv brugerflade.

Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric, lancerer nu OsiSense XMLR, der er en ny pressostat eller trykføler med høj ydeevne. Derudover kommer trykfølere med en enkel brugerflade og med optimeret brugervenlighed, der sparer tid ved montering, indstilling og vedligehold. OsiSense XMLR er skræddersyet til industrielle virksomheder, der bruger tryk til applikationer såsom transport, samlebånd, støbemaskiner og vandpumper

Optimeret montering og indstilling
OsiSense XMLR er en af de mest brugervenlige og kompakte pressostater på markedet, og installationen kræver ingen særlig indsats eller tid, da kroppen kan roteres, efter føleren er monteret på tilgangsrøret.

Derudover er sætter den nye pressostat nye standarder for enkel konfiguration. Det skyldes, at menuen er intuitivt opsat efter VDMA-standarder. Betjeningen giver muligheder for betjening ved brug af kun to trykknapper uden brug af yderligere tilbehør.

Der er mulighed for at benytte en låsefunktion, som forhindrer uvedkommende i at ændre i opsætningen.

Nem at vedligeholde
Hver gang der tilsluttes strøm til OsiSense XMLR, lyser alle elementerne i displayet op. Dette giver operatøren en mulighed for hurtigt at se om displayet fungerer som det skal. Er det nødvendigt kan OsiSens XMLR testes yderligere ved hjælp af en effektiv diagnostik-funktion. 

Nøglefunktioner:
•  12 trykområder: -1 to 600 bar
•  Trykenheder: Bar, PSI, kPa, MPa
•  Monterings gevind: G1/4A hun, 1/4"-18NPT hun, 7/16-20UNF-2B hun
•  Strømforsyning: 24 V DC
•  Elektrisk tilslutning: M12, 4 eller 5 pin
•  Digitalt output: PNP or NPN
•  Analogt output: 4…20 mA or 0…10 V
•  Overordnet sikkerhed: <=1% af måleområdet
•  Sikkerhedskodning: IP65 og IP67
•  Driftstemperaturer: -20…+80°C
•  Certificering: cULus baseret på UL 61010-1

Se mere på: http://tesensors.com/products/osisense-xm


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale