Gå til indhold
Ny og kraftfuld managementplatform til videoovervågning

Pressemeddelelse -

Ny og kraftfuld managementplatform til videoovervågning

Schneider Electric lancerer nu den nye Pelco Digital Sentry Video Hardware-platform, der med en opdateret software giver en intuitiv, enkel og kraftfuld overvågningsløsning.

Den nye, opdaterede platform gør Pelco Digital Sentry fra Schneider Electric til et stærkt alternativ på markedet og giver mulighed for en fleksibel, åben og stærk arkitektur i overvågningen.

Den nye hardware-platform er optimeret, så det nu er muligt at få endnu mere ud af sit overvågningssystem. En DSSRV Network Video Recorder (NVR) med den nyeste processor og on-board grafik optimerer udnyttelsen af det populære Digital Sentry DS NVS Video Management Software, der nu er integreret i platformen. Det giver Pelco Digital Sentry et fleksibelt management-system til IP-video, der omfatter NVR samt mulighed for tilslutning af analoge kameraer eller direkte tilslutning af IP-kameraer via et netværk til videoserveren med op til 128 kameraer.

Med den opdaterede hardware bliver en løsning med Pelco Digital Sentry fra Schneider Electric nemmere at designe, bestille, konfigurere, installere og betjene. Med en 2. generations Intel®- Core™ i 7 processor og 8 GB RAM, har DSSRV-recorderen kapacitet til at opfylde markedets krav til HD-videooptagelse og afspilning. En båndbredde på 280 Mbps gør det muligt at optage, streame og eksportere video fra op til 128 IP-kameraer med den nye Pelco-platform.

Platformen leverer derfor et forenklet, optimeret og mere kraftfuldt system til video-management, der giver en intuitiv betjening og åben arkitektur. Den nye platform understøttes af det populære Partner First-program, hvilket gør Pelco Digital Sentry til en del af den samlede integrationsplatform til adgangskontrol og andre sikkerhedsrelaterede applikationer.

Schneider Electric tilbyder tre management-systemer - DX™, Digital Sentry™ og Endura™. Det giver stor fleksibilitet og optimale muligheder for at opfylde den enkelte kundes behov. Partner First programmet giver samtidig også mulighed for integration af kameraer fra andre producenter via ONVIF såvel som via egen integration af produkterne.

Nøglefunktioner:

  • Videooptagelse i netværk med både Pelco’s HD og SD IP-streams og tredjeparts kameraer
  • Mulighed for hybrid-udvidelse af op til 64 analoge kanaler optaget på D1 30/25 IPS
  • 280 Mbps tilgængelig båndbredde til IP-optagelse, visning og eksport
  • Adgang fra frontpanel til et internt lager på op til 18 TB eller 12 TB med valgfri DVD
  • Valgfri konfiguration for RAID5 med flytbare harddiske
  • Fleksibelt kølesystem til at forlænge harddiskenes levetid
  • Praktisk design af frontpanelet, der giver hurtigt overblik over systemet, netværk og harddiske er alle kører optimalt.


Emner

Tags


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energi og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2011 opnåede de over 130.000 medarbejdere en omsætning på 22,4 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale

Relaterede nyheder