Få vores nyheder på mail

Ny mini røgalarm i flot design

Pressemeddelelse   •   Okt 02, 2019 08:00 CEST

Mini røgalarm

Schneider Electric lancerer en ny, lille røgalarm, som øger trygheden i boligen, fritidshuset og campingvognen

Den nye mini røgalarm er udført i et flot, diskret design og er så lille, at man ikke lægger mærke til den. Alligevel er den fuldt på højde med store røgalarmer, når det gælder evnen til at opdage tidlige tegn på brand, og den byder desuden på smarte funktioner.

Schneider Electric mini røgalarm har integreret batteri med hele 10 års levetid. Den er kun 46 mm høj og har en diameter på blot 48 mm. Røgalarmen har automatisk selvtest, giver alarm med både et højt, akustisk signal og tydeligt LED-lys og advarer selv om udløb af det indbyggede batteris levetid.

Mini røgalarmen har også 10 minutters slumrefunktion for alarm ved røgdetektering og 10 timers udsættelse af advarsel om fejl eller lavt batteriniveau.

Desuden har den hukommelse, som gemmer alarmer og indikerer med LED-lys, at røgalarmen har været i gang inden for de seneste 72 timer. Det er smart, fordi man kan se, at der har været røgudvikling, mens man har været væk fra hjemmet.

Den flotte Schneider Electric mini røgalarm kan købes i byggemarkederne nu.

Om Schneider Electric:

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjer er en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at skabe mere med mindre, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid.

Vi leverer energi- og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Vi kombinerer verdensledende energiteknologier, realtidsautomation, software og services i integrerede løsninger til huse, bygninger, datacentre, infrastruktur og industrien.

Vi er dedikeret til at frigøre de uendelige muligheder for et åbent, globalt, innovativt samfund, der understøtter vores meningsfulde formål og værdier.