Gå til indhold
​Ny laserføler forhindrer kollisioner i kranapplikationer

Pressemeddelelse -

​Ny laserføler forhindrer kollisioner i kranapplikationer

Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric, lancerer nu den nyelaserføler OsiSenseTM XUK9T, som er dedikeret til at øge sikkerheden og effektiviteten i kranapplikationer. Føleren kommer med anti-kollisionstilstand til travle miljøer med flere kraner samt tandemtilstand, hvor kraner kan synkroniseres, så tunge eller lange objekter nemt kan behandles og flyttes uden risiko.

Forbedret operatørsikkerhed
OsiSense XUK9T minimerer risiko for kollision eller tabt gods i kranapplikationer. Det sørger funktionen anti-kollision for, da flere kraner i denne tilstand kan køre på samme skinner uden fare for kollision. Fleksibiliteten øges med tandem-tilstand, hvor operatøren kan bruge to synkroniserede kraner til at løfte tunge eller lange objekter.

Hurtig aftastning og Nem installation
OsiSense bruger “time of flight” (TOF) til at måle afstande på op til 70 meter, hvilket giver markedets hurtigste aftastning. Fleksibiliteten er stor i den nye laserføler, hvor et tydeligt rødt laserpunkt gør det enkelt at tilpasse føler og refleks. Derudover kommer føleren med en Kompakt krop (50x50x23mm), der gør montering hurtig og enkel, mens indlæring er muligt ved hjælp af en ekstern ledning.

Nøglefunktioner:

 • Tasteafstande: Min. 0.1m, max. 70m
 • Tilslutning: M12, 8 pins
 • Temperaturområde: -10 til +50°C
 • Certifikater: CE, cULus,
 • Beskyttelsesklasse: IP65, IP67, og IP69K

 • For mere information om den nye XUK9T-føler besøg: 
  http://www.tesensors.com/products/osisense-xu

  Related links

  Emner

  Tags


  Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

  Pressekontakt

  Caroline Bülow

  Caroline Bülow

  Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
  Benedicte Flamand

  Benedicte Flamand

  Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

  Relateret materiale

  Relaterede nyheder