Gå til indhold
Ny kontakt giver nem aflæsning af tryk

Pressemeddelelse -

Ny kontakt giver nem aflæsning af tryk

OsiSense ZMLP er en ny kontakt til aflæsning af tryk, der kommer med display og stor fleksibilitet i monteringen og tilslutning til trykføler.

Nu er det blevet endnu nemmere at få adgang til informationer fra trykføler. En ny kontakt med display fra Telemecanique Sensors giver stor fleksibilitet i forhold til placering og montering. Selv når trykføleren er placeret et mere kompliceret sted.  

OsiSense ZMLP monteres nemt uden særlige indsatser, og kontakten kan uden problemer monteres et andet sted end selve trykføleren ved hjælp af de quick-fix-beslag, der følger med. De gør det muligt at montere kontakten på både en horisontal og vertikal flade såvel som på et rør. OsiSense ZMLP kan også monteres direkte på trykføleren via M12-tilslutningen. Derudover kan kroppen rotere, så synsvinklen nemt kan indstilles.

Nem at indstille
For at færdiggøre installationen skal man kun indstille tre parameter: Display-værdierne, set-pointet og reset-pointet. De kan nemt justeres ved hjælp af to små universalskruer, som passer til alle skruetrækkere.

Hver gang produktet starter, lyser alle elementerne i displayer op for at vise, at det fungerer korrekt. OsiSense ZMLP kan rykkes frit væk fra trykføleren, mens systemet stadig kører, da disse kun er forbundet af en ledning, som nemt afmonteres.

Nøglefunktioner:
• Strømforsyning: 24 VDC
• Display værdier: fra -14.5…0 til 0…6000 med 27 valgbare intervaller
• Digitalt output: PNP or NPN, NO/NC programmerbar
• Analogt output: 4…20 mA
• Elektrisk tilslutning input: M12 hun, 4 pin
• Output: M12 han, 4 pin
• Sikkerhedskodning: IP65, IP67 og IP69K
• Driftstemperatur: -20…+70°C
• Certificering: cULus-baseret på UL 508 

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale