Gå til indhold
Ny KNX-måler viser det lokale energiforbrug

Pressemeddelelse -

Ny KNX-måler viser det lokale energiforbrug

Med KNX Energimåler fra Schneider Electric bliver det nemt at få overblik over energiforbruget i den enkelte installation.

Schneider Electric føjer endnu en nyhed til sit omfattende sortiment af produkter og løsninger til intelligent bygningsautomation og energibesparelse med KNX. Det nye skud på stammen er KNX Energimåler til overvågning af forbruget lokalt i installationen, for eksempel til it-udstyr, køleanlæg eller belysning i et bestemt rum eller område.

KNX Energimåler har indbygget software-database, der stiller kommunikationsobjekter til rådighed med mulighed for at indstille laveste og højeste grænseværdier for forbruget for hver af de tre kanaler. Græseværdierne kan desuden være dynamiske, så de følger bygningens brugsmønster. Tarif-måling er også en mulighed med den nye måler, hvor man nemt kan veksle mellem fire tariffer.

Ud fra de programmerede værdier sender måleren en alarm, hvis en af værdierne overskrides, og alarmer kan tidsforsinkes, så de sendes til systemet på bestemte tidspunkter. Energimåleren kan nemt konfigureres til at måle og opstille værdier til den enkelte kanal, men kan også give et samlet overblik over energiforbruget for de tre kanaler samt tillægge op til tre ekstra måleværdier. Der er endvidere mulighed for at lave tidsafgrænsede målinger i de enkelte kanaler.

Men KNX Energimåler kan også gribe aktivt ind over for et for højt forbrug og sende op til fem forskellige kommandoer. Det kan være til tænd/sluk af en forbrugende enhed eller dæmpning af lyset. Alle målinger kan blive tidsstemplet, hvilket blot kræver et signal fra en ekstern enhed. Samlet set gør energimålerens mange funktioner det nemt for bygningsansvarlige at overvåge og styre energiforbruget i installationen via KNX-netværket.

http://www.mynewsdesk.com/dk/schneider-electric/videos/produktvideo-knx-energimaaler-11908

Det aktuelle forbrug bliver nemt vist på eksterne skærme som Schneider Electrics 7” LED touch-skærm, men kan også aflæses direkte via LED-dioder på fronten af energimåleren, hvor rødt eller grønt lys viser, om forbruget er højere end en fastsat tærskelværdi.

KNX Energimåler fra Schneider Electric er en 3x16 ampere bimåler Class 1 i henhold til IEC61 557-12.


Related links

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale