Gå til indhold
​Ny induktiv føler udviklet til mobile applikationer

Pressemeddelelse -

​Ny induktiv føler udviklet til mobile applikationer

Telemecanique Sensors lancerer nu den induktive føler OsiSense XS, der opfylder ny international standard til elektromagnetisk miljøer på mobilt udstyr.

Med OsiSense XS har Telemecanique, der er en del af Schneider Electric, designet en induktiv føler med direkte tanke på mobile applikationer. Føleren har som den første både E2 og SIL2-certifikater. Derudover kommer føleren med komplimentære NO og NC-outputs, hvilket eliminerer behovet for at have redundans.

Sikkerhed
SIL2-certifikatet er svaret på markedets behov for et øget sikkerhedsniveau i det automatiserede system.OsiSense XS opfylder E2, der er en ny international standard, som er dedikeret til at sikre et højt niveau af beskyttelse mod elektromagnetiske støj på mobilt udstyr.

Pålidelighed
De to NO og NC-outputs gør det muligt hurtigt at detektere mekaniske eller elektriske fejl.

Nøglefunktioner

 • E2-certificeret af UTAC
 • SIL2-certificeret af TÜV
 • Produkt-certificering af UL, CSA, CE
 • Dimensioner: Diameter 12, 18, og 30
 • Tasteafstand: Dia. 12: op til 4 mm; Dia. 18: op til 8 mm; Dia. 30: op til 15 mm
 • Beskyttelsesklasse i henhold til IEC 60529: IP67 og IP68 for kabel versioner; Beskyttelsesklasse i henhold til DIN40050: IP69K
 • Arbejdstemperatur område: -25 to +70 ºC; udvidet temperatur område muligt: -40 to +85 ºC

 • For mere information om OsiSense XS induktive følere fra Telemecanique Sensors, besøg venligst:http://www.tesensors.com/global/en/product/inductive-capacitive/xs-xt-ref/

  Emner

  Tags


  Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

  Pressekontakt

  Caroline Bülow

  Caroline Bülow

  Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
  Benedicte Flamand

  Benedicte Flamand

  Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

  Relaterede nyheder