Gå til indhold
Ny HR-direktør i Schneider Electric

Pressemeddelelse -

Ny HR-direktør i Schneider Electric

Hanne Taarup, 52, er tiltrådt stillingen som HR-direktør i Schneider Electric Danmark, der er global specialist i energioptimering, og bliver dermed en del af den danske topledelse.

Som HR Director har Hanne det overordnede ansvar for alle HR-aktiviteter for de godt 1000 danske medarbejdere, som blandt andet fordeler sig på velkendte brands som Lauritz Knudsen og APC samt på Schneider Electrics fabrik i Ringsted. Her producerer 150 ansatte eksempelvis de kendte stikkontakter fra Lauritz Knudsen såvel som datakonnektorer til internationale markeder i Asien og Nordamerika.

Hanne Taarup kommer fra en stilling som HR-direktør i Konica Minolta. Tidligere har hun gennem 23 år slået sine folder i IT-branchen, hvor hun har haft forskellige stillinger i firmaer som Digital, Unisys og HP. Her har hun været vidt omkring som både software-specialist, sælger, salgschef og forretningsleder på lokalt og internationale niveau, inden hun i 2008 begyndte at beskæftige sig med HR, først som headhunter, hvorefter turen gik til Konica Minolta og nu Schneider Electric i Danmark.

Hanne Taarup er uddannet maskiningeniør fra DTU i 1986 og har efterfølgende læst videre på IMD Business School i Schweiz i 1999. Det giver hende en profil med stor erfaring inden for krydsfelterne mellem den tekniske verden med ingeniører og den kommercielle verden med stærke salgsteams, som netop udgør en af grundpillerne i Schneider Electric Danmark. 

Den nyudnævnte HR-direktør glæder sig til udfordringen hos en af markedets førende virksomheder på områder som energioptimering, smart grid og bygningsautomation.

- Schneider Electric er en utrolig spændende virksomhed og har et helt unikt fodaftryk i Danmark med lokale salgs- og serviceafdelinger i hele landet, globale R&D afdelinger og en stor produktion på fabrikken i Ringsted. Denne mangfoldighed skaber mange muligheder for vores medarbejdere. Jeg glæder mig til at bibringe al min lokale og internationale forretningserfaring og mit positive livssyn, så vi sammen kan videreudvikle den gode arbejdsplads, som skaber gode resultater og masser muligheder for vækst på både et personligt og professionelt plan, siger Hanne Taarup.

Privat er Hanne Taarup gift og bor i Holte. 

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energi og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2011 opnåede de over 130.000 medarbejdere en omsætning på 22,4 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00