Gå til indhold
​Ny generation af lithium-ion batterier til UPS-anlæg

Pressemeddelelse -

​Ny generation af lithium-ion batterier til UPS-anlæg

Schneider Electric tilbyder nu en ny generation af lithium-ion batterier til UPS-anlæg. Batterienern er kompakte, vejer mindreog holder til flere afladninger end traditionelle batterier.

Den seneste udvikling inden for batteriteknologi kommer nu også virksomheder med tre-fasede UPS-installationer til gode. Schneider Electric - verdens førende producent af UPS-anlæg – tilbyder nu en ny generation af lithium-ion batterier, der har længere levetid, større kapacitet og fylder mindre.Det forklarer Henrik Grønning, der har ansvaret for UPS-anlæg i Schneider Electric Danmark.

"Lithium-ion batterier fylder mindre i forhold til traditionelle batterier. Det betyder, at kunder kan få den samme - eller højere - kapacitet i deres UPS-anlæg på langt mindre plads end tidligere, hvilket igen betyder færre kvadratmeter til anlægget. Derudover vejer de væsentligt mindre og er oplagte til installationer, hvor vægten er afgørende”.

De nye lithium-ion batterier kommer med længere levetid, mindre vægt og større holdbarhed end de klassiske bly-batterier. Schneider Electrics nye lithium-ion batterier passer til de velkendte UPS-anlæg Symmetra MW, Galaxy 7000 og Galaxy VM.

Find produktbillede i høj opølsning under historien

Related links

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale