Få vores nyheder på mail

Ny frekvensomformer gør HVAC-anlægget energieffektivt

Pressemeddelelse   •   Maj 25, 2011 08:55 CEST

Schneider Electric introducerer frekvensomformeren Altivar212 udviklet specielt til at nedsætte energiforbruget i pumpe- og HVAC-anlæg.

Altivar 212 byder på en række nye features, som gør det nemt at implementere den i både nye og eksisterende applikationer med BMS-anlæg. Åben kommunikation via Modbus Apogee FLN P1, Metasys N2 eller BacNet som standard samt mulighed for LonWorks. Enheden har dobbeltport til netværk og tilslutning af grafisk keypad.

Altivar 212 findes i udgaver, der kan håndtere effekter fra 0,75 helt op til 75 kW i tre-faset udførsel.
Samtidig har den en af markedets laveste værdier for harmoniske emissioner (THDI) på kun 30 %. Det nedsætter energiforbruget og betyder desuden lavere krav til kabelstørrelsen i installationen.

Kabinettet fås både i IP55 og IP21-klassificerede udgaver. Altivar 212 kan konfigureres lynhurtigt med Schneider Electrics Multi Loader eller via pc, og kan desuden kommunikere med mobiltelefoner via SoMove software.

Om Schneider Electric: www.schneider-electric.dk og www.lk.dk
Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energi og infrastruktur, industri, bygningsautomation, datacentre og netværk, samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2010 opnåede de over 110.000 medarbejdere en omsætning på 19,6 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af deres energi.
http://www.schneider-electric.dk

Pressekontakt
Liza Andersen
51 24 92 84


Schneider Electric Danmark A/S
Industriparken 32
2750 Ballerup
Danmark