Gå til indhold
​Ny forfradåse afløser Schneider Electrics blå LK-klassiker som udgår

Pressemeddelelse -

​Ny forfradåse afløser Schneider Electrics blå LK-klassiker som udgår

Schneider Electric udfaser nu den gamle blå forfradåse med den nye og optimerede LK FUGA Air-forfradåse. Det skyldes ændringer i den europæiske standard EN 60670-1.

Nu udfaser Schneider Electric den klassiske forfradåse, så el-branchen fra slutningen af marts 2017 skal bruge den nye, forbedrede LK FUGA Air forfradåse. Udfasningen skyldes, at der med udgangen af 2017 stilles større krav til installationsdåser, når ændringerne i den europæiske standard EN 60670-1 senest skal være effektueret. Blandt ændringer i standarden er krav om minimum IP30 i dåser for hulrumsvægge.

- Vi vælger allerede nu at udfase vores gamle blå forfradåse, da vi allerede i oktober 2016 lancerede en serie nye, forbedrede forfradåser til den nye FUGA. De er alle IP40 og mere end opfylder derfor den europæiske standard. Derfor er det også et naturligt skridt at udfase den gamle forfradåse, så vi imødekommer de større krav i standarden med vores fremtidssikre installationsdåser, forklarer Mark Bitsch, der er produktchef for LK FUGA i Schneider Electric.

Den nye forfradåse er udarbejdet i et tæt samarbejde med el-branchen og kommer med mere plads, bedre kabelaflastning og effektiv fiksering. De nye forfradåser er alle vindtætte og kommer også i en brandsikker udgave. De passer til det nye udvalg af LK-rammer og understøtter derved det forbedrede LK-installationssystem med den tekniske monteringsramme.

Ud over den nye forfradåser har Schneider Electric også lanceret nye dåser til indstøbning, indmuring samt en specialudviklet forfradåse til den nye, ultra-minimalistiske og ekstra planforsænkede ramme LK FUGA Slim.

Nyt design letter installationen
De nye installationsdåser byder på adskillige forbedringer og innovative nyheder. Fælles for dem alle er, at de giver elektrikeren flere nye fordele i det daglige arbejde. 

  • Forbedret fastgørelse af indsatse - valgfrihed mellem tre forskellige principper
  • Stærk og monteringsvenlig kabelaflastning
  • Unikke opretningsmuligheder
  • Bedre plads i dåsen
  • Stærk sammenkobling af flere dåser
  • Smarte nye hjælpeværktøjer

For mere information se www.lk.dk/fuga

Related links

Emner


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2015 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale