Gå til indhold
​Ny direktør skal løfte BMS-forretningen i Schneider Electric

Pressemeddelelse -

​Ny direktør skal løfte BMS-forretningen i Schneider Electric

Niels Boel, 42, er ansat som direktør for forretningsudvikling i Schneider Electric EcoBuilding. Her får han ansvaret for at sikre fortsat vækst i forretningsenheden, der er markedsleder inden for intelligent bygningsautomation, herunder IBI, KNX og BMS-systemer.

- Med en af markedet bredeste porteføljer har Schneider Electric en unik mulighed for at hjælpe bygherrer til at få mest muligt ud af deres byggerier gennem intelligente systemer og service, som sikrer godt indeklima, energi- og driftseffektivitet gennem hele bygningens levetid. Det giver nogle interessante muligheder, som jeg glæder mig til at være en del af, siger Niels Boel.

Niels Boel har stor erfaring fra BMS-branchen, hvor han tidligere har arbejdet som både leverandør, entreprenør og senest rådgiver.

- Jeg glæder mig meget til at sætte Schneider Electrics mange muligheder for integreret bygningsautomation i spil i markedet. Vores produktprogram omfatter alt fra KNX til avanceret BMS-styring, service og cloudbaseret energiovervågning, så vi står med en stærk værdikæde inden for de intelligente løsninger, som byggebranchen efterspørger, forklarer den nyansatte direktør.

Niels Boel er aktiv i den danske BMS-branche, hvor han er formand for Danvak Bygningsautomation såvel som næstformand i Foreningen Energiforum Danmark. I 2014 stod Niels Boel i spidsen for CTS-konferencen, hvor mere end 400 professionelle fra BMS-branchen var samlet for at diskutere, hvordan branchen i fælleskab løfter kvaliteten til gavn for både bygherrer, ejer og lejer.

Til daglig bor Niels Boel med sin familie i Stenlille på Midtsjælland. 

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale