Gå til indhold
Ny Commercial Marketing Manager i Schneider Electric Danmark

Pressemeddelelse -

Ny Commercial Marketing Manager i Schneider Electric Danmark

Anita Nordhild Olsen, 39, er pr. 1. februar 2013 udnævnt til Commercial Marketing Manager for Partner Business i Schneider Electric, der er global specialist i energioptimering. Anita Nordhild Olsen kommer fra en stilling som Marketing Communications Director for Norden og Baltikum. Udnævnelsen betyder, at Anita Nordhild Olsen bliver en del af den danske topledelse.

Som Commercial Marketing Manager i Partner Business får Anita Nordhild Olsen nu ansvaret for at videreføre det strategiske arbejde og fortsætte den positive udvikling, Schneider Electric oplever inden for el-materiel og energioptimering i tæt samarbejde med de danske installatører, elektrikere og tavlebyggere. 

- Det har været et bevidst valg at skifte spor, så jeg nu kommer tættere på den operationelle del af forretningen og ikke mindst kunderne. Jeg glæder mig meget til at tage fat på de nye faglige udfordringer i tæt samarbejde med resten af teamet, hvor vi skal videreudvikle vores strategi og ikke mindst skabe den helhed, som giver værdi for vores kunder i form af digitalisering og lettere tilgængelighed til produkter og informationer, siger Anita Nordhild Olsen. 

Hun har været ansat i Schneider Electric siden 1999, hvor hun har varetaget stillinger på både nationalt, regionalt og corporate niveau inden for marketing og kommunikation. Oprindeligt er Anita Nordhild Olsen uddannet som eksporttekniker og har efterfølgende taget en HD(A) fra CBS samt kurser i journalistik og strategic management ved Harvard Extension School.

Privat er Anita gift og bor på Islands Brygge i København.

Schneider Electric Danmark har ca. 1000 medarbejdere, som blandt andet fordeler sig på velkendte brands som Lauritz Knudsen og APC samt på Schneider Electrics fabrik i Ringsted. Her producerer 150 ansatte eksempelvis de kendte stikkontakter fra Lauritz Knudsen såvel som datakonnektorer til internationale markeder i Asien og Nordamerika.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00