Gå til indhold
Ny app til vandsektorens foretrukne SCADA-software

Pressemeddelelse -

Ny app til vandsektorens foretrukne SCADA-software

Styring og overvågning af vand- og spildevand bliver nu nemmere, mere fleksibel og effektiv med nye features i version 11 af SCADA-softwaren IGSS. En iPhone-app er en af de centrale opgraderinger.

Schneider Electric fortsætter udviklingen af det populære, grafiske SCADA-system IGSS, som er udviklet med særligt fokus på vandsektoren. Med IGSS version 11 får brugerne nu nye funktioner, som gør overvågning og styring af vandforsyning og renseanlæg endnu nemmere og mere effektiv.

En væsentlig nyhed i IGSS version 11 er integration til iOS med en iPhone-applikation, som Schneider Electric introducerer samtidig med IGSS 11. Med den nye app kan driftsansvarlige modtage og kvittere for aktive alarmer fra SCADA-systemet direkte på deres iPhone. Og ikke nok med det - de kan også indstille og ændre forskellige værdier og setpunkter i app'en.

Udvekslingen af data mellem IGSS og app'en sker via en dedikeret gateway, så kunder ikke går på kompromis med sikkerheden. Schneider Electrics iOS-app til IGSS 11 kræver nemlig ikke, at SCADA-systemet skal "åbnes" for ekstern datatrafik.

IGSS 11 byder desuden på nye fordele for systemintegratorer med en række nye design-features, som optimerer den intuitive, grafiske brugerflade yderligere.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale