Få vores nyheder på mail

​Ny app til Android giver stor fleksibilitet i vandsektoren

Pressemeddelelse   •   Jan 13, 2015 11:05 CET

Schneider Electric lancerer nu sin populære app til Android-telefoner, så der er endnu flere, der nemt kan styre vandsektorens foretrukne SCADA-system IGSS. App’en gør det muligt at styre og overvåge IGSS installeret på anlæg indenfor vand- og spildevand direkte fra smartphones og tablets med styresystemet Android.

Schneider Electric fortsætter udviklingen af det populære, grafiske SCADA-system IGSS, som er udviklet med særligt fokus på vandsektoren. Med den nyeste version IGSS 11 får brugerne nu nye funktioner, som gør overvågning og styring af vandforsyning og renseanlæg endnu nemmere og mere effektiv. En del af de nye features er en mobil-app, der gør det muligt at overvåge og styre IGSS direkte fra telefoner og tablets med iOS eller Android.

Med app’en kan driftsansvarlige modtage og kvittere for aktive alarmer fra SCADA-systemet direkte på deres telefon. Og ikke nok med det - de kan også indstille og ændre forskellige værdier og setpunkter i app'en.

Udvekslingen af data mellem IGSS og app'en sker via en dedikeret gateway, så kunder ikke skal gåpå kompromis med sikkerheden. Schneider Electrics app til IGSS 11 kræver nemlig ikke, at SCADA-systemet skal "åbnes" for ekstern datatrafik.

IGSS 11 byder desuden på nye fordele for systemintegratorer med en række nye design-features, som optimerer den intuitive, grafiske brugerflade yderligere.

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.