Gå til indhold
APC Smart-UPS Li-Ion battery
APC Smart-UPS Li-Ion battery

Pressemeddelelse -

Nu bliver det smartere at styre strømmen

I dag opkobles mange virksomheders energiforbrug med IoT for at få indsigt og kontrol over driften. Men det giver også stigende mængder data og tilsvarende større krav til vedligeholdelsen af UPS-systemerne. Mange virksomheder mangler dog de nødvendige ressourcer, som er afgørende for at undgå pludselig nedetid, men det gør en ny løsning fra Schneider Electric nu op med.

Det kan være en dyr og hårrejsende affære, hvis UPS’en glipper, og driften pludselig går i stå. Især hvis det sker på de mest forretningskritiske systemer. Alligevel er det ofte konsekvensen i mange virksomheder grundet mangel på ressourcer og de rette teknologier.

Derfor lancerede energivirksomheden Schneider Electric for nylig en ny APC Smart UPS-løsning, der imødekommer udfordringen. Og i dag er virksomheden klar til at præsentere et stærkt Lithium Ion-batteri til løsningen, der sikrer endnu højere ydeevne, lavere omkostninger og en lang, stabil levetid.

Udfylder et hul i markedet

Det nye APC Smart UPS Lithium Ion-batteri tapper ind i et aktuelt og stigende kundebehov for større fleksibilitet, nemmere vedligeholdelse og færre udgifter til enkeltfase-UPS-systemer – et behov, der ifølge energigiganten har krævet et særligt fokus.

”Der har længe været et behov for en løsning, der imødekommer de stigende udfordringer med at vedligeholde virksomheders data- og energistyringssystemer. Med det nye Lithium Ion UPS-batteri samler vi fordelene ved Lithium Ion og APC Smart-UPS-teknologierne, og det gør det til en unik løsning for den voksende gruppe af virksomheder, der i dag er afhængige af en sikker og pålidelig IT-infrastruktur,” siger Tina Schou, Country Sales Director, IT Division i Schneider Electric.

Den nye løsning kan også forbindes med Schneider Electrics cloud-forbundne EcoStruxure™ IT- platform, som giver indsigt i UPS-enhedernes drift og helbred baseret på data.

Smart-UPS On-line med Li-Ion batterieter tilgængeligt i Danmark i starten af 1. kvartal 2018, og flere produkter følger i løbet af 2018.

Fordelene ved det nye APC Smart UPS Lithium Ion-batteri:

  • Lang levetid: Lithium Ion-batterier har en levetid på op til 10 år.

  • Mindre størrelse og lavere vægt: Pga. større energidensitet er Lithium Ion-batterier mindre og vejer omkring 30 procent mindre end forseglede blybatterier.

  • Mindre vedligehold og færre udgifter: Med dobbelt batterilevetid reduceres alle udgifter til UPS’en over dens samlede levetid med op til 53 procent.

  • Sikkerhed: APC har dokumenteret sikkerhed, best-in-class-design og overholder de krævede sikkerhedsregulativer (UL 1973 og UL1642/IEC62133).

  • Bedre ydeevne ved høje temperaturer: Lithium Ion-batteriet er driftssikker ved højere gennemsnitstemperaturer (fx 40 C) og påvirker hverken ydeevne eller levetid.

  • Udvidet levetid: ”Smart-UPS On Line” kan konfigureres med flere Lithium Ion-batteripakker for længere levetid, der møder de stigende IT- og forretningskrav.

  • Mulighed for fjernstyring: Løsningen er mulig at tilgå med et forudinstalleret ’Network Management Card’, som giver bedre mulighed for overblik, monitorering og kontrol af såkaldte edge-miljøer.

Læs mere eller kontakt din lokale APC-repræsentant.

Om APC APC fra Schneider Electric er det førende brand på verdensplan inden for integreret, fysisk infrastruktur og software. Med en bred vifte af produkter sikrer APC sikker strømstyring til IT-og kommunikationsteknologier i en tid, hvor alting foregår online. Med den største sammenslutning af partnere og skræddersyede løsninger, gør APC det muligt for både privatpersoner og virksomheder at undgå uventede at beskytte vigtige data og undgå uventede nedbrud. 

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00