Gå til indhold
​Nem betjening i markedets bredeste serie af relæer

Pressemeddelelse -

​Nem betjening i markedets bredeste serie af relæer

Schneider Electric lancerer nu en ny, bred serie af relæer til interfaces, der er udviklet specifikt til at sikre markedets mest enkle og effektive betjening.

Èn enkelt finger. Det er alt, der skal til for at teste og betjene relæerne i den nye serie Zelio RXG fra Schneider Electric. Zelio RXG sikrer hurtig montering og betjening samt helt nye muligheder for effektiv test. Serien giver som den første på markedet mulighed for hurtigt at teste applikationen med et enkelt tryk uden brug af værktøj. Det sikrer en ny, lille testknap forrest på relæet.

Monteringen af Zelio RXG er også blevet endnu nemmere med nye, kraftige stikben, der garanterer et robust design, som minimerer mængden af ødelagte stikben under montering.

Zelio RXG tilbyder som den eneste serie på markedet et komplet program af spolespænding, der dækker fra 6VDC til 110VDC og 24VAC til 230VAC.

Fleksibiliteten slår også igennem i forhold til at koble beskyttelse på de nye relæer, der nemt kan bruges med dioder, dioder med LED, RC-led samt med varisator og LED.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale