Gå til indhold
Nu kan du overvåge installationerne med ny maksimalafbryder
Nu kan du overvåge installationerne med ny maksimalafbryder

Pressemeddelelse -

Mød verdens første fremtidssikrede maksimalafbryder

Ballerup, 18. september 2017 – I dag bliver tablets, smartphones og biler løbende opdateret for at følge med den konstante udvikling. Nu gælder det også de elektriske installationer. Schneider Electrics nye intelligente maksimalafbrydere – Masterpact MTZ – er fremtidssikret, fordi den let opgraderes med nye, mere avancerede digitale moduler. Fx ’Waveform Capture’, som hjælper virksomheden med at overvåge spændingskvaliteten.

Med MTZ er den elektriske installation altid så sikker og opdateret som muligt, og alle opgraderinger kan foretages uden at afbryde forsyningen.

Klasse 1 energimåler er indbygget

Masterpact MTZ leveres med indbygget Klasse 1 energimåler (1 procent nøjagtighed). Det giver et overblik over installationens energiforbrug med høj præcision. Disse måleværdier bidrager til større kendskab til energiforbruget i installationen, som er forudsætningen for optimering af energiomkostningerne.

Måledata kan vises på:

 • Det lokale display, placeret i selve tavlen.
 • Operatørens smartphone, via MTZ-app.
 • Overordnede overvågningssystemer

MTZ kan nemt integreres i forskellige bygnings- og energistyringssystemer ved hjælp af Schneider Electrics Smart Panel-koncept.

Hold bryderen tæt på kroppen

Det er muligt at tilgå langt de fleste funktioner i Masterpact MTZ med den specialdesignede MTZ-app fra en mobil eller tablet. Dette gælder for eksempel alle strøm-, spændings-, og energiværdier, samt spændingskvalitet og fasebalance. De tilknyttede systemer kan indstilles til at sende beskeder, hvis der opstår uventet udkobling eller andre forstyrrende fejl. Således kan man hurtigt genetablere driften.

Om Masterpact MTZ

 • Det er let at skifte fra en tidligere version af Masterpact NW til den nye MTZ, da de har identisk strømtilslutning og størrelse.
 • Masterpact MTZ fås i tre modeller:
 • oMasterpact MTZ1: 630 - 1600 A
 • oMasterpact MTZ2: 800 - 4000 A
 • oMasterpact MTZ3: 4000 - 6300 A
 • MTZ Integreres let med energistyringssoftware som EcoStruxure Power Monitoring System
 • MTZ strømrelæer kan tilgås både med NFC, Bluetooth, Netværk og Modbus
 • MTZ er fuldt integrerbar med Schneider Electric Smart Panel-konceptet

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00