Få vores nyheder på mail

Modul giver nye muligheder for fuld kommunikation i elektriske installationer

Pressemeddelelse   •   Okt 04, 2013 13:36 CEST

Nyt kommunikationsmodul giver minimal kabelføring, nem og hurtig installation og sikre fuld kommunikation mellem enheder i elektriske tavler.

Schneider Electric tager endnu et skridt for at hjælpe rådgivere, installatører og slutkunder med at etablere central overvågning og styring i el-installationer.

Løsningen er Acti 9 Smartlink, som gør det nemmere end nogensinde at etablere fuld kommunikation mellem alle enheder i både hoved- og gruppetavler og et centralt BMS.

Smartlink er et kommunikationsmodul til montering i tavlen og del en af Acti 9-serien - den nye generation af DIN-skinnekomponenter fra Schneider Electric. Hver enkel Acti 9-enhed forbindes til Smartlink-modulet med et færdig-konfigureret kabel, og til sidst forbindes Smartlink til BMS med et enkelt netværkskabel. Kort sagt: Plug and play med minimal kabelføring, nem og hurtig installation og ingen risiko for fejl.

Når installationen kan overvåges og styres centralt via Smartlink kan bygningsansvarlige nemt opsamle data over energiforbruget såvel som standby-forbruget på hver enkelt gruppe i installationen. Desuden gør overvågningen det muligt at reagere hurtigere og mere præcist på hændelser som udkoblinger og andre fejl i store installationer.


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.