Få vores nyheder på mail

Maskinbyggere opnår større effektivitet med ny software

Pressemeddelelse   •   Jul 23, 2014 09:05 CEST

SoMachine version 4 fra Schneider Electric samler al programmering og styring af maskiner på én og samme softwareplatform. Det sparer tid og minimerer risikoen for fejl. 

Schneider Electric fortsætter udviklingen af produkter og software, som hjælper maskinbyggere med effektiv opsætning og programmering af maskiner. Et af de nye skud på stammen er SoMachine 4 - den seneste udgave af Schneider Electrics fuldt integrerede softwareplatform, der omfatter hele maskinprojektet fra HMI til PLC over frekvensomformer og servosystem.

Opgraderingen giver maskinbyggere en lang række nye fordele, ikke mindst med automatisk I/O-scanning af nye enheder via ethernet. Hertil kommer åbne standarder og nem integration af servosystemer med åbne FDT/DTM-protokoller, PLCOpen og overholdelse af alle gængse IEC-standarder i IEC 61131-3.

Funktionsblokke sparer tid
SoMachine 4 har et omfattende bibliotek med standard funktionsblokke. Det letter maskinbyggerens arbejde markant, fordi opsætning af en lang række typiske funktioner i maskinen klares lynhurtigt. Maskinbyggeren sparer tid, penge og minimerer samtidig risikoen for fejl.

Softwaren SoMachine er en del af Schneider Electrics omfattende maskinbyggerkoncept, MachineStruxure, som også omfatter hardwarekomponenter, og udgør en gennemtænkt, samlet platform til maskiner af alle størrelser. 

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.