Gå til indhold
​Kraftig industri-pc er forklædt som HMI-panel

Pressemeddelelse -

​Kraftig industri-pc er forklædt som HMI-panel

Med Magelis S-Panel fra Schneider Electric forenes computerkraft og intuitiv betjening i en hårdfør panel-pc, der udviklet specifikt for at forenkle og effektivisere industriel automation og infrastruktur.

Traditionel pc eller panel-pc? Det er et enten/eller-valg, som maskinbyggere, systemintegratorer og slutkunder ikke længere behøver bruge tid på at overveje. Schneider Electric hæver nemlig overliggeren gevaldigt med en ny industri-pc, der rent fysisk er "forklædt" som et HMI-panel.

Magelis S-Panel er udviklet for at forenkle og effektivisere automation, især i industri og infrastruktur. Resultatet er en kraftig pc som kun er 58 mm tykt og med 15 eller 19 tommer touchskærm i HD.

Pc'en gør det nemt at integrere Pc'en gør det nemt at integrere SCADA-software som fx Wonderware, IGSS og Vijeo Citect samt tredjepartssoftware til Windows. Resultatet er højere produktivitet og mere enkel maskinstyring.

Læs også:Schneider Electric tager Intelligente produkter med på hi15

Arbejdshest med multitouch
Betjening af applikationer på Magelis S-Panel er intuitiv, fordi pc'en understøtter multitouch-bevægelser på samme måde, som vi kender det fra smartphones og tablets.

Trods de beskedne, ydre mål er Magelis S-Panel en arbejdshest med Intel Core i3-processor (4. generation), CFast og SSD diskdrev, 8 gigabyte RAM og dual gigabit ethernet-porte.

Computeren leveres standard med Windows 8.1 præinstalleret, men kan bestilles med andre styresystemer. Den kan desuden udvides med internt Wi-Fi adapter og yderligere porte til netværk, USB og audio.

Magelis S-Panel er hårdfør og klar til drift i alle miljøer. Den er indkapslet i et IP66 kabinet, som tåler temperaturer helt op til 55 grader celsius. 

Download billede i høj opløsning under artiklen

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale