Gå til indhold
Kompakte robotter skaber plads i pakkemaskiner

Pressemeddelelse -

Kompakte robotter skaber plads i pakkemaskiner

Ny generation af Delta 3-robotter fra Schneider Electric sparer plads i den enkelte maskine.

Kompakt og konkurrencedygtig på både pris, ydelse og kvalitet. Det er nøgleordene for PacDrive P4 Compact - Schneider Electrics nye generation af Delta 3-robotter til pakkeindustrien.

P4 Compact er nært beslægtet med den kendte P4-robot. Men P4 Compact er, som navnet antyder, en mere kompakt konstruktion, der optager mindre plads i maskinen.

Det skyldes, at P4 Compact er dedikeret til brug i maskiner med mindre strenge krav til rengøring end P4, der typisk bruges i fødevareindustrien. Derfor er der ikke behov for samme indkapsling af robotten.

P4 Compact er dog stadig udført i rustfri stål og IP 65-klassificeret, og bortset fra indkapslingen og størrelsen er den identisk med P4. P4 Compact byder kort sagt på samme høje kvalitet og ydelse til en meget konkurrencedygtig pris. Det gør den til det oplagte valg til maskiner som skal operere hvor der ikke er ekstreme hygiejnekrav.

P4 Compact er konstrueret med de samme bevægelige dele som P4. Robotten fås i tre størrelser med arbejdsområde på enten 800, 1.200 eller 1.600 millimeter og kan løfte emner på helt op til 15 kilo.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale