Gå til indhold
​Kompakt LED-lysdæmper til DIN-skinne

Pressemeddelelse -

​Kompakt LED-lysdæmper til DIN-skinne

Ny 18 mm universallysdæmper fra Schneider Electric kan nemt erstatte den tidligere lysdæmper DM18 eller kiprelæ i eksisterende installationer med svagstrømstryk

Schneider Electric udvider sortimentet af lysdæmpere med en ny, avanceret universallysdæmper til montering på DIN-skinne. DIN LED Lysdæmper fylder kun 18 millimeter i bredden og kan således erstatte den tidligere DM18-dæmper i el-tavlen. Størrelsen og funktionerne gør den nye DIN LED Lysdæmper oplagt til modernisering af eksisterende installationer med kiprelæ.

To udgaver
Den nye DIN-skinne lysdæmper fås i to udgaver, standard og komfort. Fælles for begge udgaver er et meget lavt standby-forbrug på mindre end 0,2 watt, soft on/off og justerbart start-og minimumsniveau.

Hertil kommer indbygget intelligens, idet lysdæmperen automatisk finder den korrekte belastningstype. Dæmperen også indstilles manuelt til LR-mode, hvor den håndterer lyskilder med en samlet belastning på op til 60 watt.

Timer og tre scenarier
Komfort-udgaven er mere avanceret og byder desuden på snooze-funktion (børnetimer), justerbar rampetid, tre scenarier, en- eller to-tast betjening, trappetimer og indgang til afbryder, så dæmperen kan bruges sammen med fx PIR.

LED–guide
Ligesom alle andre lysdæmpere fra Schneider Electric er den nye DIN LED lysdæmper testet med en lang række af markedets mest udbredte LED-lyskilder. Resultaterne kan ses i Schneider Electrics gratis Lysdæmper- og LED-guide på

http://schneider-electric.dimmer-test.com/denmark/

Her kan du nemt finde den rigtige kombination af lysdæmper og LED-lyskilder.

Find produkbillede i høj opløsning under nyheden

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale