Gå til indhold
​Integreret sikring vinder frem i det offentlige

Pressemeddelelse -

​Integreret sikring vinder frem i det offentlige

Det handler om effektivitet og enkel vedligeholdelse, når offentlige virksomheder samler brandalarmering, adgangskontrol og overvågning i en samlet softwareløsning. Det siger Schneider Electric, der oplever stigende efterspørgsel på integrerede sikringsløsninger i det offentlige.

Det kræver unødige ressourcer, når sikringsløsninger i det offentlige er delt op i isolerede områder. Ofte har offentlige virksomheder adskillige bygninger med sikringsinstallationer, er det en udfordring - ikke mindst når installationerne skal udvides til flere bygninger. Løsningen er mere og bedre integration af sikringsinstallationerne, og det er noget, virksomheder og institutioner i den offentlige sektor efterspørger.

"Tendensen er klar: Offentlige virksomheder vil have mere sammenhængende løsninger. Det er ganske enkelt et krav, at de eksisterende ressourcer bliver udnyttet bedre, og det gør man blandt andet ved at få mere intelligens og større sammenhæng i installationerne," siger David Neville, produktchef for brand, sikring og energimåling hos Schneider Electric Danmark.

Den voksende efterspørgsel har fået energispecialisten til at indgå et tæt samarbejde med flere af de danske grossister, som nu fører hele Schneider Electrics portefølje af integrerede sikringsløsninger. Med det samarbejde bliver det nemmere for de danske installatører og sikringsspecialister at få en samlet sikringsløsning.

Enkel service og bedre overblik
Integreret sikkerhed betyder blandt andet, at det bliver nemmere at udnytte de eksisterende ressourcer bedre. Vagtpersonale får det optimale overblik og kan derfor reagere både hurtigere og mere effektivt på hændelser, men der er også en række mere overordnede og langsigtede fordele for offentlige virksomheder.

"Med en integreret løsning fra én leverandør har man ikke længere tre-fire forskellige systemer, som medarbejderne skal uddannes i, og som kræver flere forskellige servicekontrakter. Desuden er det langt nemmere at udvide sikkerhedsinstallationen til at omfatte flere bygninger. Resultatet bliver, at man har det fulde overblik over brandalarmering, adgangskontrol, tyverisikring og videoovervågning i et og samme brugerinterface," forklarer David Neville.

Han peger også på mere effektiv og proaktiv vedligeholdelse af installationerne som en sidegevinst ved en integreret sikkerhedsløsning. For eksempel holder Schneider Electrics overliggende software Esgraf øje med branddetektorernes forureningsgrad og foreslår også planlagt vedligehold. Det sparer ressourcer til manuelt eftersyn samt til afprøvning af hver enkelt detektor.

Related links

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale