Gå til indhold
Ingeniører er vilde med KNX

Pressemeddelelse -

Ingeniører er vilde med KNX

Der var muligheder, udfordringer, løsninger og energibesparelser på dagsordenen i Københavns smukke operahus på Holmen, da Schneider Electric inviterede rådgivende ingeniører til eftermiddagsseminar om KNX den 27. november. Noget tyder på, at danske rådgivere for alvor er klar til at tænke den åbne KNX-standard for styring af bygninger ind i kommende projekter. Med 80 deltagere i seminaret, der blev rundet af med en rundvisning i Operaen, er produktchef og KNX-ansvarlig Lillian Andersen fra Schneider Electric mere end tilfreds:

- Det er langt flere deltagere end vi havde håbet på i første omgang, og det er vi selvfølgelig meget glade for. KNX skal tænkes ind i projekterne fra begyndelsen, uanset om der er tale om nybyggeri eller renoveringer, så rådgiverne er selvfølgelig meget vigtige for os i arbejdet med at udbrede KNX.

Deltagerne på seminaret hørte om både netværksopbygning, konkrete løsninger og nye KNX-produkter

- blandt andet den nye, gratis app til IOS og Android, InsideControl.

Desuden fortalte Lillian Andersen og applikationsingeniør Tommi Jensen om Schneider Electrics gratis KNX-værktøjer til fagfolk, fx til beregning og projektering af KNX-installationer.

Dansk KNX-koncept
Og netop værktøjer til at gøre det nemt at arbejde med KNX, uanset om man er rådgiver eller elektriker, er et område, Schneider Electric fokuserer meget på.

- Vores mål er at gøre KNX så let tilgængeligt som muligt for alle, der arbejder med bygningsautomatik. Derfor har vi opbygget et komplet, dansk KNX-koncept, siger Lillian Andersen.

Schneider Electric udvikler og producerer KNX-komponenter i dansk design (LK FUGA og LK OPUS) med tilhørende dansk produktdatabase og har desuden oversat KNX-softwaren ETS4 til dansk.
Dertil kommer Schneider Electrics store KNX-portal på www.knx-portal.dk, hvor al KNX-viden er samlet på ét sted. På portalen kan man også finde knapt 50 komplette KNX-løsninger med komplet beskrivelse af funktionalitet, tegninger til installationen, fuld dokumentation og projektfil, hvor programmeringsarbejdet er gjort på forhånd.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale