Gå til indhold
Induktive følere med lang tasteafstand

Pressemeddelelse -

Induktive følere med lang tasteafstand

Telemecanique Sensors udvider nu sortimentet af induktive følere serien OsiSense™ XS9 med en kubisk og en rektangulær model, der har lang tasteafstand og stor modstand mod magnetisk interferens.

Schneider Electric kommer nu med to nye følere i serien OsiSense XS9 fra Telemecanique Sensors.
Serien bliver nu udvidet med to nye følere OsiSense XS9C2 og XS9C4, der er dedikeret til hårde miljøer.  OsiSense XS9C2 er en kubisk føler, mens XS9C4 er rektangulær. De har begge en ekstra lang tasteafstand, som med teknologien Faktor 1 sikre, at messing, kobber og andre ikke-jernholdige materialer kan detekteres på op til 20mm med en nøjagtighed af maksimum +/- 5%.

De nye sensorer er modstandsdygtigt over for høje niveauer af magnetisk interferens som transformere, motorer, drev eller svejsere. Den målte modstand er 250 mT, som repræsenterer 60 kA op til 5 cm fra kilden af magnetisk interferens. Det gør OsiSense XS9C2/C4 særligt velegnede til anvendelse i robotter og svejsemaskiner.

Nem montering og kort montagetid
Med et unikke monteringssystem kan den kubiske sensor OsiSense XS9C2 med kan nemt installeres på maskiner i løbet af få sekunder. OsiSense XS9C2 har endvidere et justerbart hoved med fem positioner, der kan konfigureres manuelt og uden brug af specialværktøj.  Med Fire LED-dioder er det nemt at få en status-evaluering fra sensoren på flere meters afstand.

Fakta: OsiSense XS9C2 og XS9C4

- OsiSense XS9C2 (kubisk): 40x40x70 mm

- OsiSense XS9C4 (rektangulær): 40x40x117 mm

Begge sensorer kommer med:
- Skærmet montage med Sn=20mm tasteafstand
- DC4 @12-24V, NO+ NC-udgang
- M12-stik eller kabelindgang (Pg13, M20,1/2NPT)
- Faktor 1 Technology (maks.+/- 5% nøjagtighed)
- Modstand mod magnetisk interferens på 250 mT
- IP67 og IP69K-klassificeringer
- IEC947-5-2
- UL, CSA, CE


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale