Få vores nyheder på mail

Induktive følere til ekstreme miljøer

Pressemeddelelse   •   Maj 22, 2013 10:22 CEST

Telemecanique Sensors lancerer OsiSense™ XS9, der en serie af induktive følere i rustfrit stål og med tasteafstand på op til 40mm. Sensorerne er oplagte udviklet til ekstreme miljøer som fødevareindustrien.

Schneider Electric introducerer nu en ny serie af induktive følere fra Telemecanique Sensors. OsiSense XS9 kommer i flere udgaver, som alle er udviklet til ekstreme miljøer inden for blandt andet metalbearbejdning, produktion og fødevareindustrien.

Serien er takket være sit unikke design af one-piece housing ekstremt modstandsdygtig over for mekaniske stød og vibrationer. Omkostninger til vedligeholdes reduceres også drastisk med følernes lange levetid.

Med den nye serie tilbyder Telemecanique Sensors nu induktive følere, som opfylder de høje krav, der findes i flere krævende miljøer. Med OsiSense XS9R kommer produkterne i 303 rustfrit stål til applikationer inden for metalbearbejdning, mens XS9S leveres i 316L rustfrit stål til fødevareapplikationer. Med en ECOLAB-certificering for 316L er XS9S sikret mod aggressive rengøringsprocesser.

Uanset type af rustfrit stål er alle de induktive følere i OsiSense XS9-serien yderst modstandsdygtigt over for vand med beskyttelsesklasserne IP68 og IP69K.

Dertil kommer en ekstra lang tasteafstand, som med XS9-serien er garanteret at kunne gå op til 40mm. Med teknologien Faktor 1 kan messing, kobber og andre ikke-jernholdige materialer detekteres med en tasteafstand på op til 35mm.

Fakta: 
Induktive følere i OsiSense XS9-serien
-  Kommer i både skærmede og uskærmede versioner
-  Rustfri stål 303 eller 316L
-  Tæthedsklasse IP68 og IP69K
-  XS9S-serien er ECOLAB-certificeret
-  Faktor 1-teknologi
-  4 LED indikeringer og laser-mærkning
-  Op til 40mm tasteafstand

Se mere om OsiSense XS9 her.

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Vedhæftede filer

Word-dokument