Få vores nyheder på mail

Henrik Busk Grønning bliver ny Partner Account Manager i Schneider Electric

Pressemeddelelse   •   Mar 24, 2014 08:00 CET

Henrik Busk Grønning bliver ny Partner Account Manager hos Schneider Electric. Henrik kommer til Schneider Electric med 13 års erfaring fra Coromatic A/S, hvor hans primære arbejdsområder var nødstrømsprojekter. Henrik har ligeledes en fortid i el-forsyningsbranchen, hvor han har specialiseret sig indenfor design og salg af nødstrømsprojekter. Hos Schneider Electric får Henrik ansvaret for Secure Power markedet, som blandt andet omfatter nødstrømsanlæg til sygehuse, industrien og off-shore. Her skal Henrik servicere og supportere de danske distributører, herunder Tech Data, Solar og Dansk Computer Center.

El til fingerspidserne

Med en fortid som el-installatør kender Henrik til den håndværksmæssige vigtighed af et velfungerende nødstrømsanlæg. Og hele 10 år i el-forsyningsbranchen har givet en stor erfaring og solidt grundlag for at rådgive kunderne til den bedste løsning:

”Jeg ser det som min ypperste opgave at sikre, at kunderne ikke bare får en nødstrømsløsning, men får en gennemarbejdet driftsikker løsning på deres problem”, siger Henrik og fortsætter:

Jeg bliver stolt, når kunderne fortæller deres omgangskreds om, at det jeg laver, fungerer, og sparer dem for tid og penge og jeg sætter stor pris på, at vi hos Schneider Electric er i stand til at levere en samlet professionel løsning til vores kunder.”

Lærer gerne fra sig

Det er ikke kun Schneider Electrics kunder, som nyder godt af Henriks brede erfaring. Tekniske universiteter og uddannelsesorganisationer inviterer ofte Henrik som gæsteforelæser, hvor han viser, hvad fremtidens maskinmestre og el-installatører skal være opmærksomme på, når det kommer til nødstrømsanlæg. ”Det er fedt at kunne bruge sin erfaring til at hjælpe de unge på vej, med at designe drift og personsikre anlæg”, fortæller Henrik. ”Samtidig er det en god måde at holde fingeren på pulsen indenfor branchen.”

Motorcykel og fritidsfiskeri

Når solen bryder frem og vinden ikke er for voldsom, hopper Henrik på sin Honda motorcykel, svinger fiskestangen over skulderen og suser ud mod vandet. Her kan Henrik koble fra og komme ud i naturen og stresse af.

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.