Gå til indhold
Hanne Høedt-Rasmussen bliver ny Channel Account Manager i Schneider Electric

Pressemeddelelse -

Hanne Høedt-Rasmussen bliver ny Channel Account Manager i Schneider Electric

Schneider Electric ansætter Hanne Høedt-Rasmussen som ny Channel Account Manager, hvor hun får ansvaret for tre store distributører: Solar, Dansk Computer Center og Tech Data. Hanne kommer fra en stilling som sikringskonsulent hos Siemens, hvor hun de seneste to år har været ansvarlig for salg af ABA-løsninger og ARS-løsninger til bl.a. datacentre og serverrum.

Falder ikke for lette løsninger 
Med Hanne Høedt-Rasmussen ved ”salgsroret” har Schneider Electric sikret sig målrettet og løsningsorienteret medarbejder, som ikke falder for de lette løsninger: ”Jeg elsker opgaver som kan være udfordrende at få i hus, det engagerer mig, og det er med dette engagement, jeg er lykkedes med at lukke nogle store aftaler”.  Netop målrettethed og engagement er ifølge Hanne nødvendigt, hvis Schneider Electric skal tage kampen op med truslen fra Asien, hvor produktprisen kan være svær at matche. ”Kunderne, til den type produkter, bliver ikke informeret godt nok om hvad, der egentlig er inde i produkterne. På en brochure kan det se fint og fornemt ud, men virkeligheden er desværre ofte en anden”, siger Hanne Høedt-Rasmussen, som mener at uddannelse af distributørerne og oplysning til kunderne skal løse problemet. ”Hvis vi i stedet fokuserer på indhold og vejledning fremfor pris, er vi langt bedre stillet i forhold til den stigende konkurrence med de billige produkter fra Asien.”

Sælger i landsholdsklasse
Det er ikke kun i IT-branchen, at Hanne leverer varen. Hanne er udtaget til det danske agilitylandshold, hvor hun sammen med hunden Maggie for nyligt repræsenterede de danske farver ved de nordiske mesterskaber. Heller ikke her springer Hanne over, hvor gærdet er lavest. Maggie er, modsat størstedelen af lydighedshundene, en australsk shepherd, som har det svært mod de populære border collies. ”Ligesom på mit arbejde kan jeg godt lide de svære udfordringer, som ikke ligger lige for, men som jeg gennem mit arbejde kan få vendt til noget positivt.”

Udover jobbet hos Siemens har Hanne Høedt-Rasmussen været District Manager hos Silcom Power A/S, Account Manager hos POLYCOM samt deltids salgschef hos Care-Call.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale